BG online

Vesti

Sting na svetskoj turneji “57th & 9th” 17. septembra u Kombank Areni

Sting u okviru svoje najnovije turneje 57th & 9th World Tour 17. Septembra dolazi u Beograd gde će 17. septembra oržati koncert u Kombank Areni. Na ovoj turneji Stingu će se pridružiti tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista Dominic Miller, Josh Freese (bubnjevi), Rufus Miller (gitara) i specijalni gost Joe Sumner, kao i harmonikaš Percy Cardona iz sastava “The Last Bandoleros”.
Gitarski vođena turneja 57th & 9th započela je u Severnoj Americi u februaru ove godine i do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije.
Stingov dvanaesti solo studijski album pod nazivom “57th & 9th” je njegov prvi rock/pop projekat nakon više od decenije i objavljen je u novembru za A&M/Interscope Records.
Kolekcija od deset pesama prikazuje širok spektar Stingovih stilova od promuklog, gitarskog prvog singla “I Can’t Stop Thinking About You” preko brutalnog “Petrol Head” do himnične “50,000”. Album je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je za nekoliko nedelja sa Stingovim dugogodišnjim saradnicima Dominicom Millerom i Vinniem Colaiutaom kao i bubnjarem Josh Freeseom (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), gitaristom Lyle Wormanom i pratećim vokalima iz bendova Tex-Mex i The Last Bandoleros.
Sting je prvi put nastupio u Kombank Areni pre 6 godina sa simfonijskim orkestrom a 17. septembra naša publika će imate priliku da ga čuje u njegovom primarnom rock/pop zvuku u okviru turneje koju su mnogi već označili krunom Stingovih koncertnih nastupa.
Ulaznice za koncert u Beogradu biće u prodaji od srede, 21. juna od 10h. Članovi zvaničnog Sting.com fan kluba, ulaznice mogu naručiti dan ranije, u utorak, 20. juna preko sajtawww.sting.com/tour
Ulaznice u regularnoj prodaji biće po cenama od 2990 dinara i naviše na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet Centra Beograda, Doma Omladine i Ušće Shopping centra i online: www.kombankarena.com, www.eventim.rs
Turneju 57th & 9th  promoviše Live Nation Global Touring, producira Cherrytree Management i RZO Entertainment. Spisak kompletne turneje nalazi se na www.sting.com

Photo Credit: Rebecca Blissett

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE PO PREPORUCI GEORGIJA NAZAROVA Mnogo je različitih…
error: