BG online

DOM & HEDONIZAM

Ilustrovani vodič kroz Srbiju

MOJA SRBIJA je reprezentativna knjiga koja kroz zanimljive priče govori o čarima i bogatstvu naše zemlje, njenoj burnoj prošlosti i slavnim ličnostima.

Autor Simeon Marinković u svakom kraju Srbije otkriva nove lepote, a svojom ličnom pričom poziva čitaoce na stalno istraživanje domovine, koja se može još više voleti kada se dobro upozna. Knjigu je ilustrovao jedan od naših najboljih savremenih ilustratora Dušan Pavlić.

“Tokom svog dugogodišnjeg učiteljskog, profesorskog, izdavačkog i autorskog rada imao sam priliku da obiđem celu Srbiju. Ova knjiga je priča o svemu onome što sam video na tim putovanjima. Želeo sam da prikažem neobično bogatstvo naše zemlje, njenu prirodu, vode, šume, ravnice, planine, ali i raznolikost onoga što je ljudska ruka stvarala kroz vekove –mostove, manastire, dvorce, umetnička dela i sve drugo što nas koji živimo na ovim prostorima obeležava i pokrećeʺ, kaže autor Simeon Marinković.
Knjiga „Moja Srbija“ nudi obilje istorijskih i geografskih podataka, upoznaje nas sa velikanima naše kulture i umetnosti i njihovim dostignućima, opisuje prirodne retkosti, te predstavlja svojevrstan ilustrovani vodič kroz Srbiju koji će domaće čitaoce inspirisati da planiraju buduća putovanja, a svima onima koji žive van granica Srbije biti dragoceno podsećanje.

Knjigu „Moja Srbija“ po ceni od 2500 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  Ljubav u zagrljaju manipulatora i inteligencija srca, razuma i duše

  By BGonline / 23/01/2024 / 0 Comments

  Život razvedenih majki i njihovih sinova

  By BGonline / 05/02/2024 / 0 Comments
  pixabay.com

  Emocionalne prekretnice u srednjim godinama

  By BGonline / 21/01/2024 / 0 Comments

  Poremećaj ishrane je bolest koju treba na vreme prepoznati i lečiti

  By BGonline / 22/01/2024 / 0 Comments

  Osećanja se ne mogu naučiti

  By BGonline / 06/02/2024 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Kako ostati mlad, očuvati zdravlje, nositi se sa problemima i…

  You cannot copy content of this page