BG online

Pravila korišćenja sajta

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na www.bgonline.rs, zvanični sajt izdavačkog preduzeća BGonline doo. BGonline omogućava korišćenje usluga i sadržaja sa svog sajta, u skladu sa Uslovima korišćenja koji se primenjuju na sve sadržaje i usluge sajta bgonline.rs. Korišćenjem bilo kog dela sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Autorska prava

BGonline polaže autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, video i audio snimke, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje sadržaja bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
BGonline zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na online časopisu bez obaveze prethodne najave.
BGonline će odmah razmotriti primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na BGonline sajtu ugroženo autorsko ili neko drugo pravo. Ukoliko se utvrdi povreda prava, sporni sadržaj biće skinut sa sajta.

Zaštita privatnosti

BGonline poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca online časopisa. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, BGonline neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećem licu, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju kršenja pravila BGonline-a. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih BGonline obaveštava o novostima i akcijama.

Sadržaj sajta

Sajt BGonline-a se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. BGonline ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem drugih strana na svom sajtu.

Komentari korisnika

BGonline zadržava pravo da ne objavi komentare kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju. Takođe, BGonline ne odgovara za komentare korisnika koji su odraz njihovog mišljenja.

Izmene i dopune uslova korišćenja

BGonline zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. BGonline neće biti odgovoran za moguće posledice koje proizađu iz takvih promena.

To Top

You cannot copy content of this page