fbpx

BG online

Hrana & Recepti

Naćo sos po receptu Maje Volk

Ovaj sos možete koristiti uz mleveno orašasto meso, kao preliv za salate ili umak za sirovo povrće iseckano na štapiće.


Šolja vode
Crvena babura
½ šolje semenki suncokreta
½ šolje indijskog oraha
2 čena belog luka
2 kašike soka od limuna
Malo soli
Malo ljute papričice po želji
Sastojke staviti u blender i za nekoliko sekundi dobićete neverovatni sos.
 

Online radionica prirodne ishrane Maje Volk

Maja Volk će 13.04. od 12h do 14h održati online radionicu prirodne ishrane  na kojoj će pored brojnih saveta o konceptu prirodne ishrane biljnim namirnicama pokazati i kako se pripremaju sok od celera, sokovi za imunitet i zdravi obroci, dok će deo radionice posvetiti autofagiji.
Vašu online ulaznicu možete poručiti mejlom: majavolkradionica@gmail.com ili tel. 066060820

 

Knjige Maje Volk  možete poručiti OVDE




Intervjui sa Majom Volk:
Postala sam zdrava tek u 50-oj
Zdrava hrana, vežbe za osećanja i lekovi za psihičke otrove na radionici Maje Volk
Promenite ishranu, zavolite sebe
Recepti za zdrave, srećne i razigrane pse
Pseći kuvar Maje Volk
Ljubavne bajke postoje
Kuglice – čokolada od rogača, bez šećera
Birala sam samoću da ne bih bila ranjena i razočarana
Od poznanstva preko interneta do strasne ljubavi
Veganska ishrana čuva zdravlje
Kako biti dobar prema sebi i osvojiti zdravlje?
Recept za napitak kojim se najbolje čisti jetra
Zašto ne treba jesti meso?
Sirova hrana u tanjiru Novaka Đokovića
Popodnevna dremka produžava život 30%
Kako da voćni obrok bude uživanje?
Koju hranu jesti pred ljubavni sastanak?
Potisnute emocije razboljevaju ljude
Zašto su zagrljaji lekoviti?
Živa hrana- živo telo
Zdravlje je veliki i ozbiljan posao
Anti stres vežbe Maje Volk
Sirova hrana za zdrav život i srećne misli

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
KAKO SE PRIPREMITI ZA EMIGRIRANJE, RAD ILI STUDIRANJE U INOSTRANSTVU?…
error: