BG online

Hrana & Recepti

Kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva?

Slatkišima nećete odoleti

Svakog četvrtka Maja Volk održava online radionicu sirove hrane na koju su pozvani oni koji žele da promene ishranu, nauče da pripremaju obroke od sirovih namirnica, slatkiše bez šećera, brašna, jaja, ukusne napitke od voća, povrća, zamene jedan ili više obroka jelima koja su riznica vitamina I saznaju sve što ih interesuje o konceptu prirodne ishrane.
Maja Volk je autor 4 knjige o sirovoj ishrani (Kotlići su u paklu u raju nema kuvanja, Živa hrana za decu i roditelje, Sirovi život, 100 pitanja,100 odgovora), a nakon teške bolesti pre više od 10 godina i sama je počela da se hrani sirovom hranom.

Biljni sirevi, čorbe, torte, tortilje…

Online radionica “U kuhinji sa Majom Volk” je interaktivna, održava se preko platforme na kojoj se učesnici sa njom i vide i čuju, a do sad su u njenoj online kuhinji bili poštovaoci njenog znanja kako iz Srbije i regiona, tako i iz Evrope, Kanade, USA, sa Novog Zelanda…
– Svaka radionica je drugačija a pitanja su sjajna. Između ostalog tu su uvek recepti za pripremanje biljnih sireva, biljnog jogurta, namaza, čorbi… Ko kaže da se u sirovoj ishrani ne jede kašikom mnogo greši, baš kao i onaj ko misli da je ishrana biljnom hranom neukusna. Deo radionice posvećen je uvek i slatkišima kakve niste probali, a kad ih probate nećete se više vraćati na one sa brašnom i šećerom. Polaznici radionice su u prilici da čuju i savete vezane za promenu ishrane, koje začine treba koristiti, kako se npr. hrane sportisti, a kako oni koji žele da smršaju, kako početi i napraviti prve korake, kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva, nema šporeta, ali se priprema divna hrana puna boja i vitamina. Ovo je jedina ishrana u kojoj kad kažete detetu da će jesti tortu za večeru nećete osetiti grižu savesti jer je takva torta hranljiva i puna svega dobrog. U ovoj kuhinji naučićete i kako se prave palačinke, tortilje, sirovi ajvar, sirovi džemovi, naravno od sirovih namirnica, bez pečenja- kaže Maja Volk koja narednu radionicu zakazuje za četvrtak 1. decembra od 18h do 20h.
Rezervacije mesta: majavolkradionica@gmail.com

 

Knjige Maje Volk  možete poručiti OVDE

 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kad brak postaje poligon za mučenje? Kad jedan supružnik sazna…

You cannot copy content of this page