BG online

Hrana & Recepti

Kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva?

Slatkišima nećete odoleti

Maja Volk povremeno održava online radionicu sirove hrane na koju su pozvani oni koji žele da promene ishranu, nauče da pripremaju obroke od sirovih namirnica, slatkiše bez šećera, brašna, jaja, ukusne napitke od voća, povrća, zamene jedan ili više obroka jelima koja su riznica vitamina I saznaju sve što ih interesuje o konceptu prirodne ishrane.
Maja Volk je autor knjiga o sirovoj biljnoj ishrani “Kako sam osvojila trajno zdravlje” i “Kako se voli život”, a nakon teške bolesti pre više od 16 godina i sama je počela da se hrani sirovom biljnom hranom.

Biljni sirevi, čorbe, torte, tortilje…

Online radionica “U kuhinji sa Majom Volk” je interaktivna, održava se preko platforme na kojoj se učesnici sa njom i vide i čuju, a do sad su u njenoj online kuhinji bili poštovaoci njenog znanja kako iz Srbije i regiona, tako i iz Evrope, Kanade, USA, sa Novog Zelanda…
– Svaka radionica je drugačija, a pitanja su sjajna. Između ostalog tu su uvek recepti za pripremanje biljnih sireva, biljnog jogurta, namaza, čorbi… Ko kaže da se u sirovoj ishrani ne jede kašikom mnogo greši, baš kao i onaj ko misli da je ishrana biljnom hranom neukusna. Deo radionice posvećen je uvek i slatkišima kakve niste probali, a kad ih probate nećete se više vraćati na one sa brašnom i šećerom. Polaznici radionice su u prilici da čuju i savete vezane za promenu ishrane, koje začine treba koristiti, kako se npr. hrane sportisti, a kako oni koji žele da smršaju, kako početi i napraviti prve korake, kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva, nema šporeta, ali se priprema divna hrana puna boja i vitamina. Ovo je jedina ishrana u kojoj kad kažete detetu da će jesti tortu za večeru nećete osetiti grižu savesti jer je takva torta hranljiva i puna svega dobrog. U ovoj kuhinji naučićete i kako se prave palačinke, tortilje, sirovi ajvar, sirovi džemovi, naravno od sirovih namirnica, bez pečenja- kaže Maja Volk i online radionicu “U kuhinji sa Majom Volk” zakazuje za 30. maj 2024. od 18h do 20h. Mesto možete rezervisati mejlom: majavolkradionica@gmail.com

Kako se osvaja zdravlje?

Knjige Maje Volk  “Kako sam osvojila trajno zdravlje” (cena 1650 dinara) i “Kako se voli život” (cena 1950 dinara) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 
   

  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 09/05/2024 / 0 Comments

  Život u disfunkcionalnoj porodici

  By BGonline / 17/05/2024 / 0 Comments

  Oslobodite se zabrinutosti

  By BGonline / 01/05/2024 / 0 Comments

  Knjige o ličnom razvoju, anksioznosti, psihologiji, depresiji…

  By BGonline / 03/05/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 25/04/2024 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Mali prilog budućnosti bez nasilja – roman Marine Vujčić „Sigurna…

  You cannot copy content of this page