BG online

ZDRAVLJE

Najveće zlo je nanošenje štete sopstvenoj duši (S.N.Lazarev)

Zamislite život u kojem postoji lek za sve bolesti, gde nema straha od fizičkog i emotivnog bola, zla i negativnih misli. Čovek ne osluškuje da organizam želi da uspori, sve dok mu ne zastane dah. Ili duša jako zaboli. U knjigu “Lek za sve bolesti” S.N. Lazarev je utkao sve nivoe razumevanja, posvećenosti, ljubavi i požrtvovanosti koje je stekao na istraživačkom putu dugom više od tri decenije. Između ostalog u ovoj knjizi piše i o povezanosti onkoloških bolesti sa osećanjima čoveka koje po njegovom mišljenju nastaju kad duša ne može da podnese bol, kad čovek ne može da prihvati nešto što se dogodilo, kad padne u očaj i predugo živi u preopterećenju i u režimu vezanosti za vrednosti života čime gubi mnogo energije.
Sergej Nikolajevič Lazarev je ruski filozof, istraživač zakona duhovnog razvoja i njihovog uticaja na zdravlje i sudbinu. Početak njegovog istraživanja vezuje se za informaciono-energetsko čovekovo polje, čovekovu dušu. U poslednje vreme S.N. Lazarev dolazi do zaključka da propadanje sveta ubrzavaju samo pogrešan način razmišljanja, iskrivljen sistem vrednosti, gubitak ljubavi i morala.

Kako živite i kako razmišljate?

Osvrnuo se u knjizi Lazarev i na brojna pisma svojih čitalaca u kojima kažu da ime bolest prikrala bez najmanjeg upozorenja, ali on kaže da u znaci uvek tu samo što ih mi ne primećujemo. Onima koji se pitaju zašto su se razboleli a nisu nikome naneli zlo Lazarov poručuje u knjizi:
“Glavno zlo nije nanošenje štete drugim ljudima, već sopstvenoj duši, odnosno najveće zlo je agresija prema Bogu, koja će se pre ili kasnije obavezno preokrenuti protiv samog čoveka. Na nivou postupaka vi niste činili zlo, niti zločine, ali toga je bilo na nivou osećanja”.
Po mišljenju S.N. Lazareva uzrok mnogih ozbiljnijih bolesti je u niskom nivou energije, a uzroci tome su pogrešan način života, ishrane, ponašanja i u čovekovom lošem emocionalnom stanju.

Šta se dešava kad doživimo veliki stres?

“Čoveku kad je pod velikim stresom pada energija. Pritom mu se telo ponaša na isti način kao kad se uroni u hladnu vodu: skupljaju se krvni sudovi, a cirkulacija je otežana. Ali, kad počne nešto aktivno da radi, krvni sudovi mu se šire, cirkulacija se poboljšava i posledice stresa nisu toliko opasne. Stoga iznosim sledeću osnovnu preporuku: kad se čovek nalazi pod stresom, potrebno je da šeta, da se kreće i da se posveti nekoj aktivnosti. Tada se stres mnogo lakše prevladava.” (“Lek za sve bolesti”, S.N. Lazarev)
U knjizi je Lazarev pisao i o tome kako čovek može jasno da oseti kako mu odlazi energija, o energetskim aspektima zdravlja, rađanju novog života, psihičkim bolestima…
O knjizi:
Knjiga S.N. Lazareva (filozof, pedagog, psiholog praktičar)„Lek za sve bolesti“ otvara temu fizičkog i mentalnog čovekovog zdravlja s akcentom na energetskim aspektima. Autor kaže da zdravlje pre svega zavisi od čovekove energije, a energija je povezana s njegovim osećanjima, da odnos prema životu, naša osećanja, određuju naše zdravlje i sudbinu, da sve što se događa s nama i oko nas, kompletna informacija koju dobijamo, prelama se kroz naš pogled na svet i naš karakter. Ako su oni nesavršeni, onda mogu otpočeti problemi i sa zdravljem i sa sudbinom.
U knjizi piše o tome kako čovekova pogrešna osećanja izazivaju određene bolesti. Osvetljene su važne teme kao što su nastajanje onkološke bolesti, dijabetesa, psihičkih bolesti, bolesti unutrašnjih organa. Analizirane su tipične greške koje čine ljudi nakon što pročitaju knjige S.N. Lazareva očekujući ozdravljenje, ali ne razmišljajući o mnogim važnim stvarima, bez kojih ništa nije moguće.
Navedeni su saveti mladim roditeljima, principi pravilne ishrane i još mnogo toga. Po učenju S.N.Lazareva, ruskog psihologa važno je shvatiti da je čovek energetsko biće koji energiju crpi iz ljubavi i vere, da se treba pozabavi svojom dušom i osećanjima, spoznati da zdravlje prvenstveno zavisi od nas samih, da li u duši ima ljubavi, najvažnijeg leka za sve bolesti.
Sergej Nikolajevič Lazarev je ruski psiholog, filozof, iscelitelj, autor knjiga koje su samo u Rusiji prodate u tiražu većem od 15 miliona primeraka. U njima je izloženo iskustvo 30 godina dugog istraživanja, koje je jedinstveno u kompletnoj duhovnoj baštini celog sveta, detaljno je opisan mehanizam porodične i lične karme i objašnjena fiziologija duše. U svojim knjigama, autor, na primerima hiljade izlečenih pacijenata, pokazuje kako ponašanje i emocije roditelja utiču na zdravlje i sudbinu njihove dece, jasnu pokazuje kako je sve povezano i da promenom svog karaktera i pogleda na svet možemo da se oslobodimo bolesti, budemo srećni i poboljšamo svoju sudbinu.

Knjigu „Lek za sve bolesti“ po ceni od 1320 din+troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:
Format: 21 cm
Br. strana: 162   

  Prevazilaženje čulne sreće – S.N. Lazarev

   

   

  KNJIGE S.N. LAZAREVA MOŽETE PORUČITI OVDE

  Kako ponašanje i emocije roditelja utiču na zdravlje i sudbinu njhove dece? (S.N. Lazarev)

  Ozdravljenje duše i rešavanje problema na drugačiji način

  Rad na sebi počinje od duše

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  JELOVNIK MAJE VOLK Zar nije čudno da brinete o gorivu…

  You cannot copy content of this page