BG online

Lični razvoj

Rad na sebi počinje od duše

Kad se čovek fizički razboli tad boluje sam, ali kad duhovno oboli, tad boluju i njegova deca (S.N.Lazarev)

“Zahvalnost je oblik ljubavi. Što se češće zahvaljujemo u našoj duši se češće rasplamsava ljubav”, reči su ruskog psihologa i iscelitelja Sergeja Nikolajeviča Lazareva, autora brojnih knjiga o duhovnom putu i razvoju čoveka. Godinama  Lazarev istražuje vezu između ljudske duše i čovekove sudbine, dok u svojim knjigama govori o tome kako postupci utiču na naše zdravlje, našu budućnost i budućnost naše dece.
“Što je u čoveku veća gordost, što je agresivniji na unutrašnjem planu, pojavljivaće se više neizlečivih bolesti. Kad se čovek razboli na fizičkom planu tada boluje sam, ali kad se razboli na duhovnom ne boluje sam već boluju i njegova deca”- piše S.N.Lazarev u svojoj knjizi “40 pitanja o duši, sudbini i zdravlju” u kojoj je objavio pisma svojih čitalaca i svoje odgovore njima koji predstavljaju sjajan putokaz za mnoge životne probleme i raskrsnice.

Vezanost za život

Lazarev napominje i da rad na sebi počinje od duše, a ne od tela, dok u poglavlju o zdravlju preporučuje da je najbolje fizičkim aktivnostima baviti se ujutro “kad je duša puna radosti”, kao i vežbe disanja kojima se smanjuje “vezanost za život” koja može biti veoma štetna.
“U podsvesti čoveka je prikupljeno iskustvo njegovih predaka, a bolest je velika pomoć u radu na sebi. Treba se boriti protiv onog što uzrokuje bolest. Ako je to žaljenje treba ga prevazići, ako je ogorčenost sudbinom moramo prihvatiti svoju sudbinu. Bolest unižava našu gordost, kao i osećaj sopstvene važnosti jer nas podseća na smrt. S bolešću ne treba da se borimo iznutra već treba da joj pomažemo u tom procesu koji ima za svrhu da nam harmonizuje dušu. Nije bez smisla u Bibliji rečeno da bolest ne dopušta ljudima da greše. Mnogim sam ljudima uspeo da pomognem  ne zato što sam ih milovao po glavi već zato što sam im govorio istinu koja je ponekad bila surova. Promene bez raskidanja vezanosti, bez gubitka, askeze i žrtve nisu moguće jer je promena u izvesnoj meri samouništenje. Ali, kad u čoveku postoji bolesna taština, ne može biti reči o žrtvi”- kaže S.N.Lazarev.
Sergej Nikolajevič Lazarev je ruski psiholog, filozof, iscelitelj, autor knjiga koje su samo u Rusiji prodate u tiražu većem od 15 miliona primeraka. U njima je izloženo iskustvo 30 godina dugog istraživanja, koje je jedinstveno u kompletnoj duhovnoj baštini celog sveta, detaljno je opisan mehanizam porodične i lične karme i objašnjena fiziologija duše. U svojim knjigama, autor, na primerima hiljade izlečenih pacijenata, pokazuje kako ponašanje i emocije roditelja utiču na zdravlje i sudbinu njihove dece, jasnu pokazuje kako je sve povezano i da promenom svog karaktera i pogleda na svet možemo da se oslobodimo bolesti, budemo srećni i poboljšamo svoju sudbinu.

Knjigu “40 pitanja o duši, sudbini i zdravlju” po ceni od 1220 din+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  Knjige “Prvi korak u budućnost”, “Vaspitavanje roditelja – I deo”, “Vaspitavanje roditelja – II deo”, “Vaspitavanje roditelja III deo”, “Vaspitavanje roditelja: Odgovori na pitanja”  po ceni od 990 din(cena za jednu knjigu)+ptt troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   Najveće zlo je nanošenje štete sopstvenoj duši (S.N.Lazarev)

   Ozdravljenje duše i rešavanje problema na drugačiji način

    

   © by BGonline. All rights reserved

   Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

   Ostavite komentar

   Komentar

   Please Login to Comment.

   To Top
   PROČITAJTE I OVO:
   Svi žude za onim što ne vredi imati Knjižara Delfi…

   You cannot copy content of this page