BG online

Lični razvoj

Ozdravljenje duše i rešavanje problema na drugačiji način

Kad se suoče sa nekim problemima ljudi, po pravilu postavljaju dva pitanja: „Zašto mi se to desilo?“ i „Šta da radim?“. Knjiga ruskog psihologa S.N Lazareva (filozof, pedagog, psiholog praktičar)“Ozdravljenje duše“ pomoći će vam da pronađete odgovore na ova pitanja, a takođe će vas usmeriti na to kako da pronađete izlaz iz svake situacije, naučite da razumete prave razloge bolesti i izgradite odgovarajući sistem prioriteta pomoću kog možete da poboljšate karakter i svoju sudbinu.

Šta je vera, šta je ljubav prema Bogu i prihvatanje Božje volje, kako naučiti voleti, kako harmonizovati svoju dušu, kakvi treba da budu prvi koraci u radu na sebi, koji je smisao pojmova kao što su slobodna volja, poniznost, žrtvovanje, praštanje, pokajanje… Odgovori na ova pitanja će čitaocima ove knjige pomoći da lakše prihvate informaciju i primene je.
U ovoj knjizi S.N Lazarev se takođe bavi i pitanjima:
• Zašto ljudi često ne razumeju jedni druge?
• Koji modeli ponašanja prema drugima su ispravni u određenim situacijama?
• Možemo li da promenimo „zrelu karmu“?
• Zašto žrtvovanje leči?
• Kako žena podsvesno može a ubija svoje dete?
• Zašto se užasne tragedije dešavaju deci i da li se to može sprečiti?
• Zašto je opasno ljutiti se na mrtve?
• Da li je seksualnost dobro ili zlo?
• Zašto se gord čovek pre ili kasnije ispostavi kao slabić?
• Zašto je važno Boga videti ne samo u drugima, već i u nama samima?
• Kako da ne budemo uvređeni?
• Koja je razlika između osuđivanja čoveka i analize njegovog neprimerenog ponašanja?
• Zašto se bolest može nazvati lekom za dušu?

Knjiga sadrži i pisma čitalaca (u knjizi je objavljena impresivna priča čitateljke iz Crne Gore) koji dele svoje realno iskustvo prevazilaženja bolesti, iskustvo prevazilaženje uvređenosti na roditelje i strogo osuđivanja drugih ljudi.
Pomoću ovih znanja moguće je otkriti nove mogućnosti za rešavanje svojih problema i napravite korak ka realnoj, pozitivnoj promeni, kako sebe tako i svog života.
Sergej Nikolajevič Lazarev je ruski pedagog, filozof, iscelitelj, autor knjiga iz edicija: “Dijagnostika karme”, “Čovek budućnosti“ i “Iskustvo preživljavanja”. Samo u Rusiji njegove knjige su prodate u tiražu većem od 15 miliona primeraka, njegove knjige su prevedene na španski, francuski, engleski, nemački, poljski, češki, rumunski, bugarski, turski, grčki, srpski i litvanski jezik. U njima je izloženo iskustvo više od dvadeset godina njegovog istraživanja, koje je jedinstveno i ništa slično tome za sada ne postoji u svetu. U svojim delima je detaljno opisao mehanizam porodične i lične karme, objasnio fiziologiju duše, a na primerima izlečenih pacijenata, pokazao kako ponašanje i emocije roditelja utiču na zdravlje i sudbinu njihove dece. Autor pokazuje kako je sve povezano i da promenom svog karaktera i pogleda na svet možemo da se oslobodimo bolesti i budemo srećni.

“Nije tajna da gladovanje leči veliki broj bolesti. Ali je pritom i čovekovo duševno stanje od ogromne važnosti. I suprotno: ako čovek u toku gladovanja oseća strah, uninije, ispoljava gnev i muče ga brige, zdravlje mu se narušava…“ (S.N.Lazarev)
Sergej Nikolajevič Lazarev je ruski pedagog, filozof, iscelitelj, autor knjiga koje su samo u Rusiji prodate u tiražu većem od 15 miliona primeraka. U njima je izloženo iskustvo 30 godina dugog istraživanja, koje je jedinstveno u kompletnoj duhovnoj baštini celog sveta, detaljno je opisan mehanizam porodične i lične karme i objašnjena fiziologija duše. U svojim knjigama, autor, na primerima hiljade izlečenih pacijenata, pokazuje kako ponašanje i emocije roditelja utiču na zdravlje i sudbinu njihove dece, jasnu pokazuje kako je sve povezano i da promenom svog karaktera i pogleda na svet možemo da se oslobodimo bolesti, budemo srećni i poboljšamo svoju sudbinu.

Knjige S.N.Lazareva „Tajne porodične sreće„, „40 pitanja o duši, sudbini i zdravlju„, „Oblici gordosti„, „Lek za sve bolesti„, „Ozdravljenje duše“ i „Prevazilaženje gordosti“ po ceni od 900 din (cena za jednu knjigu) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
  KNJIGE S.N. LAZAREVA MOŽETE PORUČITI OVDE

  Knjige S. N. Lazareva

  SHOP

  Kako žena i muž upropaste svoj brak? (Vladeta Jerotić)

  By / 31/07/2022 / 0 Comments

  Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

  By / 05/08/2022 / 0 Comments

  Oporavak od veza sa narcisima, sociopatama i drugim otrovnim ljudima

  By / 11/08/2022 / 0 Comments

  Šta je važno znati o depresiji?

  By / 30/07/2022 / 0 Comments

  Emocionalne navike iz detinjstva upravljaju životom u odraslom dobu

  By / 01/08/2022 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Do sad neobjavljivani naslovi Vladete Jerotića, knjige „O Jungu“, „O…

  You cannot copy content of this page