BG online

Roditeljstvo

Kako deci postaviti granice i pri tom sačuvati živce?

Ako želite da pregurate prvih deset godina odgajanja vaše dece, a da baš potpuno ne izgubite razum, onda ova knjiga jeste za vas! Na jednostavan i izuzetno duhovit način Najdžel Lata, stručnjak koji je pomogao hiljadama zbunjenih roditelja, predstavlja najnovija saznanja o razumnom vaspitanju dece.

Roditelji koji sumnjaju u sebe

On tvrdi da je sve postalo komplikovano, da iz naših života nestaju mnoga sitna zadovoljstva, a da smo kao roditelji preplašeni, uznemireni i puni sumnji u sebe. Očajnički smo zabrinuti da ne zabrljamo i da od dece ne napravimo emocionalne bogalje za ceo život.
–Istina je: svi mi zabrljamo na ovaj ili onaj način. Roditelji smo – i to nam je posao. Isto kao što mi moramo da preživimo njih, tako i oni moraju da prežive nas. Ako uspeju da nas zaobiđu, verovatno će im biti dobro. Odgajanje dece je najbolji oblik rijaliti programa koji postoji, jedino što je bez televizije – kaže autor.

Prvih 10 godina

Ova knjiga nije puna priča koje će vas još više stresirati i opteretiti.
Podizanje dece je dovoljno teško i ne treba ga dodatno opteretiti. Umesto toga, ova knjiga će vam pomoći da prebrodite prvih deset godina života svoje dece, a da pri tom ne poludite. Nije lako odagajati decu, a autor nas uči kako da prema deci budemo čvrsti u stavu, a mekani u načinu!
• Kako glase deset jednostavnih pravila odgajanja dece?
• O razumnom vaspitanju koje čini da deca počinju da rade ono što treba.
• Šta tačno uraditi da se reše problemi sa spavanjem, sa hranjenjem, sa prelaskom na nošu, sa bezobraznim ophođenjem…?
• Kada roditelju nedostaju alati: usmerena pažnja, preusmeravanje pažnje, tajm-aut, tabela sa markicama, lista neizbežne sudbine…
“Ima toliko jednostavnih stvari koje roditelji mogu lako da urade kako bi pomogli svojoj deci da prebrode teške trenutke”- rekao je Najdžel Lata.

Knjigu “Kako deci postaviti granice i pri tom sačuvati živce” po ceni od 1430 din+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Magična šolja za svaki dan Da biste bili dobri drugima…

  You cannot copy content of this page