BG online

Vesti

Čitajte sa svojom decom

Knjige kojima će se vraćati

Od roditelja najviše zavisi kakav će odnos prema knjizi i čitanju imati najmlađi. Da bi prvi susret sa knjigom deci bio nezaboravan važno je i da sa pažnjom izaberete naslove koji će ih zainteresovati.
Vulkanove njige zanimljivog formata Tri praseta, Pinokio i Crvenkapa, za decu uzrasta od 3 do 5 godina sadrže slagalice koje se mogu slagati unutar knjige ili izvan nje. Knjižice Vozila i mašine i Životinje namenjene su deci koja počinju da istražuju i upoznaju svet oko sebe i idealne su za učenje prvih reči. Knjiga slagalica: Gde žive životinje?, sa slagalicom na svakoj strani sa velikim delovima pogodna je za malene ruke.

Slikovnice sa lampom

Jedinstvene slikovnice sa lampom povešće mališane u bajkoviti svet čudesnih jednoroga, ljupkih ponija, neustrašivih dinosaura i fantastičnih zmajeva. U knjigama Istražite lampom: Jednorozi i poniji i Istražite lampom: Dinosauri i zmajevi čitav jedan magični svet pun boja i čarobnih slika čeka da ga vaš radoznalac otkrije tako što će kartonskom lampom pronalaziti zadate pojmove na svakoj sceni. Razmrdajte vijuge uz zabavne aktivnosti i druženje s jednorozima! Spojte tačkice, prođite kroz lavirinte i rešite zadatke, a zatim obrišite napisano i zabavljajte se iznova.
Uz knjigu Otvorite prozorčiće i upoznajte svemir mališani će saznati koja je najveća planeta Sunčevog sistema, šta je Veliki prasak, kako se astronauti pripremaju za život van Zemlje, dok će pregršt informacija o uzgajanju voća i povrća, domaćim životinjama i poljoprivrednim mašinama pronaći u knjizi Otvorite prozorčiće i upoznajte farmu.
Roman voljenog Džeronima Stiltona – Šerlokove avanture: Mačji potpis je za mališane koji su otkrili čudesni svet knjiga i željno iščekuju još jednu Stiltonovu avanturu. Pridružite se potrazi za mačkodlakom, koji se smuca po Mišingtonu i krade vredna umetnička dela, i pomozite Šerloku i njegovom pomoćniku u spasavanju mišingtonske umetnosti.

Dečije knjige možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
Tri praseta, Pinokio i Crvenkapa po ceni od 699 dinara (cena za jednu knjigu)
Vozila i mašine, Životinje po ceni od 599 dinara (cena za jednu knjigu) 
Knjiga slagalica: Gde žive životinje? po ceni od 999 dinara
Istražite lampom: Jednorozi i poniji i Istražite lampom: Dinosauri i zmajevi po ceni od 899 dinara (cena za jednu knjigu) 
Otvorite prozorčiće i upoznajte svemir i Otvorite prozorčiće i upoznajte farmu po ceni od 999 dinara (cena za jednu knjigu) 
Šerlokove avanture: Mačji potpis  po ceni od 999 dinara
   

   

  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 09/05/2024 / 0 Comments

  Oslobodite se zabrinutosti

  By BGonline / 01/05/2024 / 0 Comments

  Život tinejdžera i depresija u adolescenciji

  By BGonline / 24/04/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 25/04/2024 / 0 Comments

  Zašto se gojimo i jedemo puno slatkiša?

  By BGonline / 20/04/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Zamislite život u kojem postoji lek za sve bolesti, gde…

  You cannot copy content of this page