BG online

Psihološka prva pomoć

Moj planer ličnog razvoja – PlanUM

Lična disciplina i planiranje svakodnevnih obaveza mogu da budu zabavna igra u kojoj dostižemo nivo samostalnosti i samopouzdanja neophodan za suočavanje sa sve većim izazovima- kaže Aleksandra Šarović Atanasovska, autorka nesvakidašnjeg planera.

Moj planer ličnog razvoja – PlanUM više je od jednostavnog planera aktivnosti u toku jedne godine. Ova kreativna i interaktivna knjiga od 240 stranica je istovremeno planer, dnevnik i podsetnik ima više uloga – ona je instruktor, asistent i motivator. PlanUM je zasnovan na savremenim tehnikama rešavanja problema i može pomoći čitaocima u određivanju željenih ciljeva razvoja i pravljenju detaljne mape i plana za njihovo ostvarivanje. Podstiče planiranje budućnosti, razmišljanje o prošlosti i delovanje u sadašnjosti. Oslobađa kreativnost, podstiče sistematičnost i organizaciju, inicira odgovornost i akciju.
„PlanUM je lični prostor za vaše ideje, misli, sastanke, susrete, rasporede, zadatke, beleške, crteže, ilustracije, ciljeve, snove i sanjarenje… Naprosto, za sve što vam padne na UM. PlanUM funkcioniše kao lični trener, koji stimuliše vaš kontinuirani razvoj. On vam nudi jedinstven, strukturisan proces, u kojem se koriste tehnike i vežbe iz metodologije ličnog razvoja, s fokusom na rešenja problema“, ističe autorka Aleksandra Šarović Atanasovska.
Obogaćen inspirativnim pričama i mudrim mislima iz celog sveta, ovaj planer može probuditi stvaralački um, biti provodnik vaših ideja i podsticaj da neprekidno radite na sebi i ostvarujete ono što želite.
Može koristiti učenicima i studentima koji ambiciozno planiraju budućnost, profesionalcima iz različitih oblasti koji imaju gust raspored i želju da sistematizuju svakodnevicu i uvedu red u svoj život.

Planer ličnog razvoja – PlanUM po ceni od 1600 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Po herojskoj komediji Edmona Rostana „Sirano de Beržerak” premijerno je…

  You cannot copy content of this page