BG online

Vesti

Kako se osvaja zdravlje i voli život?

Kad je pitaju kako bi sebe predstavila Maja Volk kaže da je pre svega čovek. Veoma uspešna karijera profesorke Fakulteta dramskih umetnosti, dramaturga, zatim sva njena interesovanja u kojima je takođe cenjena- muzičara, slikara, pisca, kao i mame i bake su joj jednako važni kao i to da podeli sa ljudima sve što je težim putem naučila tokom poslednjih petnaest godina kada je reč o zdravlju, ozdravljenju i prirodi koja se, kako kaže, pobrinula da čoveku pruži sve što mu je potrebno za zdrav život.


Pre 15 godina Maja se suočila sa dijagnozom karcinoma i prognozama da joj je ostalo još tri meseca života. Nakon operacije i terapije je, kaže, odlučila da živi i ne prihvati da joj je „istekao rok trajanja“. U svojoj pedesetoj godini bila je čvrsto rešena da promeni sve što ju je razbolelo.
Svoju duboku ličnu priču o putu ka osvajanju zdravlja podelila je sa čitaocima knjige „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ koja je za nepunih godinu dana imala čak tri izdanja.
Nekoliko meseci kasnije Maja Volk je napisala knjigu „Kako se voli život- recepti za zdravlje i srećne misli“ u koju je sabrala ono što je naučila tokom osvajanja zdravlja, podelila sa čitaocima brojne recepte, jelovnike za bolje zdravlje, manje kilograma i srećnije misli, detaljno predstavila moćne biljke, objasnila na koji način telo dobija kvalitetno gorivo koje mu je potrebno…
Život je zbirka rešavanja zadataka za rešavanje a ne za plakanje- poručuje Maja Volk koja danas živi život sa radošću, pesmom i ljubavlju.

Knjige Maje Volk  “Kako sam osvojila trajno zdravlje” (cena 1650 dinara) i “Kako se voli život” (cena 1950 dinara) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 
   

  SHOP

  Kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva?

  By BGonline / 15/04/2024 / 0 Comments

  Tugovanje je cena koju plaćamo jer imamo hrabrosti da volimo ljude (Irvin Jalom)

  By BGonline / 04/04/2024 / 0 Comments

  Emocionalno nasilje ostavlja trajne psihološke posledice

  By BGonline / 11/04/2024 / 0 Comments

  Nezadovoljstvo sobom je navika

  By BGonline / 29/03/2024 / 0 Comments

  Bolest me je osvestila, opametila i mnogo čemu naučila

  By BGonline / 07/04/2024 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Holistički pristup anksioznosti Anksiozni poremećaji, glavni uzroci anksioznih poremećaja, oporavak…

  You cannot copy content of this page