BG online

ZDRAVLJE

Zaštita od bolesti i negativnih emocija

I HRANA UTIČE NA (NE)PLODNOST?

 

Kako iskoristiti skrivene moći biljaka i promeniti svoj život, unaprediti zdravlje, spasiti sebe i svoje voljene skrivenim moćima voća i povrća, otkrio je Entoni Vilijem autor “Medicinskog medijuma” u knjizi “Hrana koja menja život”. Hrana koju preporučuje po njegovim rečima “popravlja DNK, jača imunosistem, pospešuje bistrinu uma, alkalizuje svaki sistem u telu, štiti od negativnih emocija drugih ljudi”. 
Entoni Vilijem u knjizi “Hrana koja menja život” otkriva tehnike koje izvlače ono najlekovitije iz voća, povrća, trava, začina, divlje hrane, ali i koju hranu treba uvesti u svakodnevnu ishranu kako bi se olakšale tegobe kod alergija, anksioznosti, autoimunih bolesti, dijabetesa, bolesti štitne žlezde, gojaznosti, gubitka pamćenja, lajamske bolesti, migrene, neplodnosti, nesanice, upale, umora, problema sa organima za varenje. Sve što Vilijem preporučuje je prirodno, pristupačno i  i lako za pridržavanje.
Poseban osvrt u knjizi je autor posvetio problemu neplodnosti kod muškaraca i žena i upozorio na toksičnost hormona iz biljaka- naročito stranih hormona koji negativno utiču na plodnost, a nalaze se u pesticidima, herbacidima i u plastici. Oni po rečima Vilijema mogu bombardovati reproduktivni sistem i poslati mu suprotnu poruku od one koju želimo. Trudite se na sve načine da ograničite izlaganje tim hemikalijama. Potrudite se da izbegnete hlor i fluor- savet je Evtonija Vilijema koji je jedno poglavlje knjige posvetio i hrani koja utiče na plodnost, stanju umora, bezvoljnosti i emocionalnoj podršci.

Knjigu “Hrana koja menja život” Entoni Vilijema po ceni od 1740 dinara + PTT troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  Medicinski medijum – Entoni Vilijem

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  75 godina JDP-a Jubilarni 75. Dan jugoslovenskog dramskog pozorišta svečano…

  You cannot copy content of this page