BG online

ZDRAVLJE

Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

Super hrana za telo i misli

Rad na osećanjima, vežbe disanja, recepti sirove hrane, detox  i „super hrana“ su teme kojima će se posvetiti Maja Volk na online radionici „U kuhinji sa Majom Volk“  PROLEĆNI DETOKS iz prirodnu ishranu u četvrtak 23. juna od 18h do 20h. Maja Volk se duže od decenije bavi izučavanjem koncepta prirodne ishrane i zdravih stilova života, a za to vreme napisala je i 4 knjige na ovu temu.
I dok pripremate svoje obroke možete biti aktivni, raditi neke vežbe i pravilno disati, a na disanje mnogi ne obraćaju pažnju, kaže Maja Volk.
-Postoje različite vežbe disanja koje opuštaju i regenerišu organizam, pune ga kiseonikom. Pričaćemo na radionici i o super hrani koja pospešuje dotok kiseonika u ćelije, radu na osećanjima, tome kako da odahnemo i predahnemo. Kraljevski je to put do nesvesnog i unutrašnjeg bića kao i zgužvanih emocija koje smo duboko potisnuli. Disanje je zapravo poput čišćenja dimnjaka. Sve je u nama povezano, pa tako i emocije sa zdravljem. Dokazana je veza između sirove hrane i osećanja. Svi toksini i hormoni iz hrane svakako dolaze i do naših osećanja.
Za online radionicu Maje Volk 23.06. (18h-20h) možete se prijaviti mejlom: majavolkradionica@gmail.com

Knjige Maje Volk  možete poručiti OVDE

Psihički otrovi su štetniji i od neke hrane

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Najbolji način da se ne razboliš je da budeš pozitivan…

You cannot copy content of this page