BG online

ZDRAVLJE

Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

Super hrana za telo i misli

Rad na osećanjima, vežbe disanja, recepti sirove hrane, detox  i „super hrana“ su teme kojima će se posvetiti Maja Volk na online radionici „U kuhinji sa Majom Volk“  u četvrtak 30. maja 2024 od 18h do 20h. Maja Volk se 15 godina bavi izučavanjem koncepta prirodne ishrane i zdravih stilova života, a za to vreme napisala je i knjige na ovu temu.
I dok pripremate svoje obroke možete biti aktivni, raditi neke vežbe i pravilno disati, a na disanje mnogi ne obraćaju pažnju, kaže Maja Volk.
-Postoje različite vežbe disanja koje opuštaju i regenerišu organizam, pune ga kiseonikom. Pričaćemo na radionici i o super hrani koja pospešuje dotok kiseonika u ćelije, radu na osećanjima, tome kako da odahnemo i predahnemo. Kraljevski je to put do nesvesnog i unutrašnjeg bića kao i zgužvanih emocija koje smo duboko potisnuli. Disanje je zapravo poput čišćenja dimnjaka. Sve je u nama povezano, pa tako i emocije sa zdravljem. Dokazana je veza između sirove hrane i osećanja. Svi toksini i hormoni iz hrane svakako dolaze i do naših osećanja.Za online radionicu Maje Volk 23. maja. možete se prijaviti mejlom: majavolkradionica@gmail.com

Knjige Maje Volk  “Kako sam osvojila trajno zdravlje” (cena 1650 dinara) i “Kako se voli život” (cena 1950 dinara) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 
  Život uvek može da se počne iz početka

  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 09/05/2024 / 0 Comments

  Život u disfunkcionalnoj porodici

  By BGonline / 17/05/2024 / 0 Comments

  Oslobodite se zabrinutosti

  By BGonline / 01/05/2024 / 0 Comments

  Život tinejdžera i depresija u adolescenciji

  By BGonline / 24/04/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 25/04/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Simptomi i ponašanja koje ne smete ignorisati... Za mlade ljude…

  You cannot copy content of this page