BG online

ZDRAVLJE

Zašto se gojimo i jedemo puno slatkiša?

Hormoni su krivi za sve

Da li ste se nekad zapitali ko je krivac kad ste loše volje, jedete puno slatkiša, gojite se, osećate se depresivno? Odgovor je – naši hormoni. Hormoni imaju važnu ulogu u našem životu, upravljajući gotovo svim procesima u organizmu.

Mistični pogoni tela

Vreme je da naučimo kako da ih održimo u balansu i kako da konačno preuzmemo kontrolu! Ako se suočavate s problemom steriliteta, insulinske rezistencije, štitne žlezde, gojaznosti, erektilne disfunkcije, policističnih jajnika, lošeg raspoloženja, osećaja prebrzog starenja i konstantnog umora, trebalo bi da proverite status svojih hormona. Naučite kako da prepoznate sve simptome i lečite svoje telo holističkim pristupom, lečeći uzrok, a ne posledice, uz stručni nadzor lekara.

Hormonska neravnoteža u menopauzi

Autorka, dr Ana Gifing, dugogodišnji stručnjak u oblasti anti-aging medicine, uvešće vas u svet hormona i otkriti sve tajne o ovim mističnim pogonima tela. Dr Gifing će vas naučiti kako da prepoznate znakove hormonske neravnoteže, da biste svom telu pristupili odgovorno.
Knjiga “Hormoni- anđeli ili demoni?” je namenjena ženama i muškarcima, od puberteta do zrelog doba, uz posebne savete za period menopauze.

Knjigu “Hormoni – Anđeli ili Demoni?” po ceni od 1320 din. + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:



   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Edukativni vozić za decu od 5 do 7 godina Uz…

  You cannot copy content of this page