BG online

Psihološka prva pomoć

Radite na sebi, čitajte dobre knjige

Sa velikim ponosom BGonline je na 66. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu predstavio pet knjiga koje je objavio tokom 2023. godine. Reč je o knjigama četiri autentične autorke koje svoj posao rade sa ljubavlju, a svoje znanje nesebično dele sa drugima.

Maja Volk, profesorka, doktor nauka, muzičar, pisac i žena koja je pre 15 godina odlučila da živi uprkos veoma lošim lekarskim prognozama godinama istražuje moć prirodne ishrane, ali i svega onoga što život čini zdravijim, sadržajnijim i veselijim. Njena knjiga „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ za nepunih godinu dana od objavljivanja ima svoje treće izdanje, a knjigu „Kako se voli život“ je sa jednakom strašću napisala i u njoj sabrala sve ono što je naučila tokom godina predanog rada na sebi.
Prof.dr Lidija Pehar doktorirala je iz oblasti pedagogije i psihologije, redovni je profesor Filizofskog fakulteta u Sarajevu, a široj javnosti je postala poznata tokom poslednjih nekoliko godina zahvaljujući emocijama u kojima je gostovala na temu manipulacije gde je stručno, jasno i tako da je svako razume objasnila model po kojem funkcionišu ljudi čije su „žrtve“ empate i svojim savetima ohrabrila mnoge da izađu iz toksičnih odnosa. Knjigu „Ljubav u zagrljaju manipulatora- inteligencija srca, razuma i duše“ potpisivala je na Sajmu knjiga u Beogradu, na štandu BGonline-a kada su čitaoci imali priliku da se sretnu sa profesorkom Lidijom.
Biljana Gavović, dipl.biolog i nutricionista-dijetetičar svoje znanje je pretočila u knjigu „Menopauza bez lepeza i suza“. Ona predstavlja sjajan vodič ženama koje strepe od životne faze koja ih čeka, ali i onima koje su već u tom životnom dobu u kojem znatno mogu poboljšati kvalitet svog života sledeći smernice iz ove dragocene knjige.
Sanja Nordström, poreklom iz BiH, živi i radi tri decenije u Švedskoj, ali svoje znanje i iskustvo je poželela da podeli sa ljudima sa celog Balkana. Napisala je knjigu „Život bez bola“ koja je neobičnog formata, bogato ilustrovana i sadrži jasne smernice koje vode ka kvalitetnijem životu savremenog čoveka- vežbe yin joge, mindfulness-a kao i recepte antiinflamatorne ishrane.

Knjige “Kako sam osvojila trajno zdravlje” (cena 1650 dinara), „Kako se voli život“ (cena 1950 dinara), „Ljubav u zagrljaju manipulatora- inteligencija srca, razuma i duše“ (cena 2950 dinara), „Menopauza bez lepeza i suza“ (cena 1350 dinara) i „Život bez bola“ (cena 2990 dinara) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   

  SHOP

  Erotski deo partnerstva

  By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

  Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

  By BGonline / 05/11/2023 / 0 Comments

  Kako se može “izlečiti” brak?

  By BGonline / 04/11/2023 / 0 Comments

  Izlečite i upoznajte svoje strahove

  By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

  Nije lako živeti sa depresivnom osobom

  By BGonline / 07/11/2023 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Jedan od laureata prvog muzičkog festivala za decu “Minja Subota”,…

  You cannot copy content of this page