BG online

Vesti

U kuhinji sa Majom Volk

Оna „kuva“ bez šporeta, a struja joj je potrebna za blender i dehidrator. Obroci koje priprema su puni boja i svežih sirovih namirnica koje možete naći na pijaci i u prodavnicama zdrave hrane.

Foto: BGonline.rs

-Vreme je za prolećni detoks- poručuje Maja Volk koja se duže od decenije hrani sirovim biljnim namirnicama, koštunjavim voćem druži se sa prirodom i autor je nekoliko knjiga o ovom konceptu ishrane.
„U kuhinji sa Majom Volk“ naziv je njene online radionice koju će održati u četvrtak 8. avgusta 2024. od 18h do 20h kojoj će moći da prisustvuju ljudi koji žive kako u Srbiji, tako i širom Balkana i sveta koji žele sa saznaju više o ovom konceptu ishrane. Online radionica će biti interaktivna, pa će moći da joj postavljaju pitanja, a Maja je za ovo druženje pripremila mnogo saveta, recepata, predloga za „detoks“ dan, vežbe kojima se pokreću telo i emocije.
Vaše mesto na online radionici koja će biti održana 08.08. od 18h do 20h možete rezervisati mejlom: majavolkradionica@gmail.com  

Knjige Maje Volk  “Kako sam osvojila trajno zdravlje” (cena 1650 dinara) i “Kako se voli život” (cena 1950 dinara) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 




     

    SHOP

    U kuhinji sa Majom Volk

    By BGonline / 05/07/2024 / 0 Comments

    Dva najveća straha su strah od samog sebe i strah od drugog čoveka

    By BGonline / 20/07/2024 / 0 Comments

    Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

    By BGonline / 29/06/2024 / 0 Comments

    Spasavanje od manipulatora u svakodnevnom životu

    By BGonline / 01/07/2024 / 0 Comments

    Emocionalno nezreli odrasli ljudi (psih. Danijela Ostojić)

    By BGonline / 11/07/2024 / 0 Comments

     

    © by BGonline. All rights reserved

    Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

    Ostavite komentar

    Komentar

    Please Login to Comment.

    To Top
    PROČITAJTE I OVO:
    Kako sprečiti da vas drugi iskorišćavaju je podnaslov knjige Tomasa…

    You cannot copy content of this page