BG online

Hrana & Recepti

U kuhinji sa Majom Volk

Оna „kuva“ bez šporeta, a struja joj je potrebna za blender i dehidrator. Obroci koje priprema su puni boja i svežih sirovih namirnica koje možete naći na pijaci i u prodavnicama zdrave hrane.

Foto: BGonline.rs

-Vreme je za prolećni detoks- poručuje Maja Volk koja se duže od decenije hrani sirovim biljnim namirnicama, koštunjavim voćem druži se sa prirodom i autor je nekoliko knjiga o ovom konceptu ishrane.
„U kuhinji sa Majom Volk“ naziv je njene online radionice koju će održati u četvrtak 25. aprila 2024. od 18h do 20h kojoj će moći da prisustvuju ljudi koji žive kako u Srbiji, tako i širom Balkana i sveta koji žele sa saznaju više o ovom konceptu ishrane. Online radionica će biti interaktivna, pa će moći da joj postavljaju pitanja, a Maja je za ovo druženje pripremila mnogo saveta, recepata, predloga za „detoks“ dan, vežbe kojima se pokreću telo i emocije.
Vaše mesto na online radionici možete rezervisati mejlom: majavolkradionica@gmail.com  

Knjige Maje Volk  “Kako sam osvojila trajno zdravlje” (cena 1650 dinara) i “Kako se voli život” (cena 1950 dinara) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 




     

    SHOP

    Kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva?

    By BGonline / 15/04/2024 / 0 Comments

    Tugovanje je cena koju plaćamo jer imamo hrabrosti da volimo ljude (Irvin Jalom)

    By BGonline / 04/04/2024 / 0 Comments

    Emocionalno nasilje ostavlja trajne psihološke posledice

    By BGonline / 11/04/2024 / 0 Comments

    Nezadovoljstvo sobom je navika

    By BGonline / 29/03/2024 / 0 Comments

    Bolest me je osvestila, opametila i mnogo čemu naučila

    By BGonline / 07/04/2024 / 0 Comments

     

    © by BGonline. All rights reserved

    Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

    Ostavite komentar

    Komentar

    Please Login to Comment.

    To Top
    PROČITAJTE I OVO:
    Prve godine života jesu presudne za sticanje samopouzdanja, ali na…

    You cannot copy content of this page