BG online

News

Moguće je uspeti sada i ovde

„OD POLJOPRIVREDE DO TURIZMA“ (Business Café, Novi Sad)

Najpopularije druženje malih preduzetnika Business Café održaće se 15. decembra 18h u “Kućerdi” na Stadionu Vovodine u Novom Sadu sa temom „Od poljoprivrede do turizma“. Tom prilikom prisutnima će se obratiti i gosti 4. Business Caféa Vojvodina Aleksandar Samardžija – Splića, vlasnik Salaša 137, Tatjana Mrdak ambasadorka pčelarstva u Srbiji i Slobodan Simić koji vodi Specijalni rezervat prirode Zasavica.
U srbiji se Business Café okupljanja organizuju duže od tri godine (Beograd, Novi Sad), a u regionu u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini preko 5 godina.bisniscafe
Do sada je održano više od 100 susreta i ispričano više od 250 uspešnih preduzetničkih priča pred oko 10 000 gostiju, a vrednost novih poslova sklopljenih na BC je skoro 10 miliona eura.
Glavna poruka Business Café-a je da NISMO SAMI – kad krećemo u vlastiti biznis i kad ga vodimo. Svi prolazimo isto. MOGUĆE JE USPETI SADA I OVDE uprkos svemu i svima, i upravo to priče gostiju i sagovornika širom regiona redovno potvrđuju.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
RODITELJI SPUTAVAJU DECU IZ STRAHA I NEZNANJA Živeti bez podrške,…