fbpx

BG online

Vesti

Beskompromisni zapis duše

Mali vodič za ljubavnu sreću Isidore Bjelice

„Mali vodič za ljubavnu sreću“ je svojevrsni priručnik za sve one koji traže ljubav i žele da prevaziđu svoje nesigurnosti koji je nastajao u različitim periodima života Isidore Bjelice.

Emotivni brevijar

Knjiga se suštinski bavi pitanjem šta ljubav jeste a šta nije, time kako naše srce i um odgovaraju na to pitanje, a potom i testiranjem tih zaključaka kroz različite forme dualnog sveta − imanja i nemanja, radosti i patnje, onog što prepoznajemo kao sreću i nesreću.
-Život svakog čoveka predstavlja zanimljiv gnostičko-emotivni krug, krug srca i uma u čijem opisivanju treba da porastemo toliko da možemo opet postati deca, ali tako da svoje odrastanje razumemo. Srećna sam što ovaj emotivni brevijar može biti od pomoći svima koji se na tom putu izgube ili misle da su se izgubili, iako su obično oni koji misle da su izgubljeni jedini koji to nisu. Ova će vas knjiga ohrabriti u trenutku kad je neophodno, bez iluzija ćete stati pred ogledalo i priznati sebi šta radite iz straha, a šta iz ljubavi. Ova knjižica je beskompromisni ispis duše koju ništa drugo nije interesovalo osim da uvek prati prave, a ne lažne tragove ljubavi“- rekla je o knjizi Isidora Bjelica.

„Mali vodič za ljubavnu sreću“ Isidore Bjelice po ceni od 699 din+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

 
Knjige Isidore Bjelice “Poslednji put”(cena 699 dinara + troškovi dostave), “Šta žene žele”(cena 749 dinara + troškovi dostave) i “Škola za anđele” (cena 749 dinara + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:
 

Lekcije ljubavi Isidore Bjelice

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Dokle ćete sebe lagati? Nije mali broj parova koje je…
error: