Veganski kuvar – Nikola Pešić
Cena: 1,300.00 din
U knjizi “Veganski kuvar” nalazi se oko stotinu recepata za jela od isključivo biljnih sastojaka sa fotografijama i detaljnim uputstvima za spremanje. Sve namirnice, kao i njihova eventualna priprema, su opisane i sve se lako mogu naći na našem tržištu. Iz recepata se šire mirisi Mediterana, Orijenta, Japana, Indije, Meksika…
Autor Nikola Pešić daje i niz detaljnih, praktičnih saveta koji će sprečiti mnoge početničke greške i eventualne propasti novih kulinarskih eksperimenata. Ovo je savremen kuvar u kojem autor brine o brzini življenja savremenog čoveka i nudi razna rešenja za uštedu vremena u kuhinji.
Iako prvenstveno namenjena veganima, ova knjiga je vrlo korisna i makrobiotičarima gurmanske orijentacije, ljudima koji redovno poste i onima koji žele da unaprede svoju ishranu bar povremeno koristeći zdravije obroke. Ne zaboravimo da je kuhinja apoteka života i veselo prionimo na posao u čijim ćemo plodovima uživati.
Nikola Pešić (1973), autor recepata i fotografija u Veganskom kuvaru po profesiji je likovni umetnik, ali se godinama strastveno bavi i promovisanjem zdrave ishrane, kroz tekstove u štampanim medijima, kao što su Sensa, Elle i Men’s Health.
U knjizi Veganski kuvar motiviše čitaoce da se okrenu blagotvornoj biljnoj ishrani i zdravom, fizički aktivnom stilu života.
Cena: 1300 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM
Opis
U knjizi “Veganski kuvar” nalazi se oko stotinu recepata za jela od isključivo biljnih sastojaka sa fotografijama i detaljnim uputstvima za spremanje. Sve namirnice, kao i njihova eventualna priprema, su opisane i sve se lako mogu naći na našem tržištu. Iz recepata se šire mirisi Mediterana, Orijenta, Japana, Indije, Meksika…
Autor Nikola Pešić daje i niz detaljnih, praktičnih saveta koji će sprečiti mnoge početničke greške i eventualne propasti novih kulinarskih eksperimenata. Ovo je savremen kuvar u kojem autor brine o brzini življenja savremenog čoveka i nudi razna rešenja za uštedu vremena u kuhinji.
Iako prvenstveno namenjena veganima, ova knjiga je vrlo korisna i makrobiotičarima gurmanske orijentacije, ljudima koji redovno poste i onima koji žele da unaprede svoju ishranu bar povremeno koristeći zdravije obroke. Ne zaboravimo da je kuhinja apoteka života i veselo prionimo na posao u čijim ćemo plodovima uživati.
Nikola Pešić (1973), autor recepata i fotografija u Veganskom kuvaru po profesiji je likovni umetnik, ali se godinama strastveno bavi i promovisanjem zdrave ishrane, kroz tekstove u štampanim medijima, kao što su Sensa, Elle i Men’s Health.
U knjizi Veganski kuvar motiviše čitaoce da se okrenu blagotvornoj biljnoj ishrani i zdravom, fizički aktivnom stilu života.
Cena: 1300 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM
Recenzije
Još nema komentara.