BG online

ZDRAVLJE

Podizanje imuniteta prirodnom ishranom

Osnažite svoje telo i duh

Da bismo pobedili viruse i bolesti potrebno je da imamo odličan imunitet, a to ćemo postići ako u svakom smislu poradimo na sebi- kaže Maja Volk i napominje da belo brašno, so i beli šećer nije ono što treba da preovladava u kuhinji već neke mnogo korisnije namirnice.
-Pre svega se treba snabdeti citrusima- limunom, pomorandžama, grejpfrutom, kivijem, a peršun je takođe fantastična namirnica. U Rusiji ga umesto citrusa koriste u velikim količinama jer je bogat vitaminom C- kaže Maja Volk.
Sok od celera je Majin omiljen napitak kojim započinje svaki svoj dan.
-Suvišno je pričati o tome koliko je celer super biljka, čak je o tome ispisana obimna knjiga “Sok od celera”. Kad sam je pročitala počela sam da pijem čist sok od celera, a do tad sam dodavala banane i limun. Uz semenke, orašaste plodove, hladno ceđena ulja, kokosovo ulje, cimet, kurkumu, ljutu papričicu, voće i povrće, kao i sok od celera obezbedićete vašem telu najbolje gorivo, a jakim imunosistemom može da se pobedi svaka bolest- priča Maja Volk.

Snažna psiha i briga o sebi

Fizička aktivnost, dobar vazduh, kvalitetna voda, kao i život bez cigareta i kafe su po rečima Maje Volk važni preduslovi za dobar imunitet.
-Neprekidno usavršavajte svoje zdravlje i u svojoj glavi. Veoma je važno imati i viziju, nadu i optimizam. Strah parališe i blokira inteligenciju, vrti istu misao u glavi. 

MAJA VOLK ĆE  ODRŽATI ONLINE RADIONICU “U KUHINJI SA MAJOM VOLK” u ČETVRTAK 11. 07. od 18h do 20h  u maloj grupi. Online radionica je namenjena onima koji žele da nauče kako se osvaja zdravlje uz podršku i pomoć prirode. Rezervacije mesta: majavolkradionica@gmail.com

Knjige Maje Volk  “Kako sam osvojila trajno zdravlje” (cena 1650 dinara) i “Kako se voli život” (cena 1950 dinara) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 
  SHOP

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 29/06/2024 / 0 Comments

  Spasavanje od manipulatora u svakodnevnom životu

  By BGonline / 01/07/2024 / 0 Comments

  Lov na narcise i greške na tom putu

  By BGonline / 24/06/2024 / 0 Comments

  Zen bašta

  By BGonline / 15/06/2024 / 0 Comments

  Emocionalno nezreli odrasli ljudi (psih. Danijela Ostojić)

  By BGonline / 11/07/2024 / 0 Comments

  Potisnute emocije razboljevaju ljude (Maja Volk)

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Lična disciplina i planiranje svakodnevnih obaveza mogu da budu zabavna…

  You cannot copy content of this page