BG online

Roditeljstvo

Kako izgleda uspešno vaspitanje?

„Vaše kompetentno dete“ je bestseler koji je preveden u 30 zemalja.Na osnovu svog revolucionarnog pristupa da su reakcije naše dece uvek kompetentne, smislene i izražajne, kao i da je vaspitavanje u tradicionalnom smislu neprimereno današnjim uslovima, Jesper Jul u knjizi „Vaše kompetentno dete“ osmislio je nov sistem vrednosti za savremene porodice. Osnova ovog sistema ne zasniva se na autoritarnoj primeni sile niti na tiraniji demokratske jednakosti, već na jednakim vrednostima i reciprocitetu između dece i odraslih.

Porodični terapeut Jesper Jul, predavač, autor i predagog koji ima centre za podršku u 15 zemalja širom sveta, a njegovi naslovi objavljeni su u više od 30 zemalja u knjizi “Vaše kompetentno dete” osmislio nov sistem vrednosti za savremene porodice. Osnova ovog sistema se zasniva na jednakim vrednostima i reciprocitetu između dece i odraslih. Poruka je jednostavna: deca su jedinstvena i trebalo bi se odnositi prema njima sa istim poštovanjem i taktom kao i prema odraslima koje volimo.
Ova knjiga ima za cilj da inspiriše i podržava roditelje i profesionalce kako bi deca mogla da odrastu mentalno i socijalno zdrava, nasuprot nasilnim i uvredljivim metodama vaspitanja kojima su deca često izložena.

Granice, blizina, poštovanje – Jasper Jul

 

Knjigu “Vaše kompetentno dete” po ceni od 899 dinara + PTT troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Preuzmite kontrolu nad svojim vremenom da ono ne bi kontrolisalo…

  You cannot copy content of this page