BG online

Formule ljubavi – Zoran Milivojević

Cena: 1,650.00 din

Jedna od retkih knjiga o ljubavi koju čitaju i muškarci! Dr Zoran Milivojević je u “Formulama ljubavi” pisao o posledicama zabluda o ljubavi, otkrio tridesetak najčešćih zabluda i pogrešnih uverenja, ukazao na obrasce mišljenja, osećanja i ponašanja koji proističu iz takvih uverenja i na tipične probleme koji su njihova posledica – ljubavna nesreća i patnja. Na kraju knjige nalazi se test (posebno za žene, posebno za muškarce) koji ukazuje na uverenja koja postoje u predstavama o ljubavi, a autor knjige upućuje čitaoca na one delove knjige koji će mu pomoći da preispita svoja uverenja. Neka od uverenja razmatrana u knjizi su: Ljubav je smisao života; U pravoj ljubavi nema konflikta i ljutnje, U pravoj ljubavi je seks fantastičan, Prava ljubav je bezuslovna, Prava ljubav je bol…, itd. Čitaocu može biti od pomoći i test na kraju knjige (posebno za žene, posebno za muškarce) koji ukazuje upravo na ona uverenja koja postoje u njegovim predstavama o ljubavi, a autor knjige ga upućuje upravo na one delove knjige koji će pomoći čitaocu da preispita svoja uverenja.

Br. strana 467

Cena: 1650 din + PTT troškovi
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

Kategorije: ,

Opis

Ovo je jedna od onih knjiga o ljubavi koju čitaju i muškarci, a njen podnaslov poručuje:”Kako ne upropastiti sopstveni život tražeći pravu ljubav?” Psihoterapeut dr Zoran Milivojević je u “Formulama ljubavi”(467str.)demistifikovao pojedinačne zablude i ukazuje na puteve njihovog prevazilaženja.Izložio je tridesetak osnovnih zabluda i pogrešnih uverenja, ukazao na obrasce mišljenja, osećanja i ponašanja koji proističu iz takvih uverenja i na tipične probleme koji su njihova posledica – ljubavna nesreća i patnja.
Neka od uverenja razmatranih u knjizi su: Ljubav je smisao života, U pravoj ljubavi nema konflikta i ljutnje, u pravoj ljubavi je seks fantastičan, prava ljubav je bezuslovna, prava ljubav je bol…. Čitaocu može biti od pomoći i test na kraju knjige (posebno za žene, posebno za muškarce) koji ukazuje upravo na ona uverenja koja postoje u njegovim predstavama o ljubavi, a autor knjige ga upućuje upravo na one delove knjige koji će pomoći čitaocu da preispita svoja uverenja.

br strana 467.

Cena: 1650 din + PTT troškovi
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Formule ljubavi – Zoran Milivojević“

Možda će vam se svideti …

To Top

You cannot copy content of this page