fbpx

BG online

Estetika

Promenite misli- izgubite kilograme

Veza između duhovnosti i mršavljenja je velika- tvrdi autorka bestselera „Kurs mršavljenja“ koja u svojoj knjizi otkriva 21 lekciju koje korak po korak uče čitaoce tome kako da promene odnos sa sobom i svojim telom, da krenu od straha ka ljubavi. Uz smernice iz ove knjige oni uklapaju različite delove sebe(um, telo i duh) kako bi ponovo postali celoviti i u svakom pogledu prelepi i smireni, onakvi kakvi su bili nekad.

Najbolji dani su pred vama

Kad je u pitanju vaše uživanje u jelu, najbolji dani nisu za vama već su pred vama“- kaže Merijen Vilijamson autorka „Kursa mršavljenja“ i tvrdi da će uz njene savete čitaoci uspostaviti nov odnos prema hrani i prema sebi koji će ih dovesti do balansa i vitke figure.
-Ovo nije kurs samodiscipline, ali je u mnogo pogleda kurs ljubavi prema sebi- kaže Merijen Vilijamson i dodaje da nije kucnuo čas da se nečega odreknete već da nešto prihvatite i sebe darujete sebi. -Jedenje nezdrave hrane pretvorili ste u obred, neku vrstu magične i tajne ceremonije tokom ste od tame tražili ono što ne može da vam obezbedi. Sada ćete naučiti da upražnjavate novi obred: da se hranite zdravo, mudro, ne krišom, da jedete s ljubavlju.

Knjigu “Kurs mršavljenja” po ceni od 935 din. + troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Sadašnjost kreirate onim u šta verujete, prošlost onim čega se…
error: