BG online

Lični razvoj

To što ne vidite rešenje ne znači da ono ne postoji

Put ka emocionalnom izlečenju i duhovnoj slobodi

Uspeh bez samopoštovanja je jalova pobeda. I vi imate moć za tektonske promene- poruka je Robina Šarme čitaocima knjige „Manifest junaka svakodnevice“ u kojoj je između ostalog podelio sa njima i svoju duboku ličnu priču o putu sopstvenog uspeha, emocionalnom razvoju, suštinskom emocionalnom izlečenju i dubokom duhovnom napretku što ga je dovelo do vrhunskih rezultata, ostvarenja snova i među najpopularnije lidere sveta u oblasti ličnog razvoja.

Osoba kakva ste oduvek želeli da budete

„Genijalnost ima manje veze sa genetikom, a mnogo više sa navikama. Pretvaranje u osobu kakva ste oduvek zamišljali da možete da budete jeste naučeni rezultat dostupan svakome ko je spreman da se otvori, radi i primenjuje prakse koje čine magiju stvarnom“ (Robin Šarma)
Previše je lako provesti život uspinjući se uz planine samo da bismo na kraju otkrili da smo se peli uz one pogrešne-piše Šarma u knjizi „Manifest junaka svakodnevice“ u kojoj je podsetio i na reči Čarlsa Bukovskog: „Svi ćemo umreti, svako od nas, kakav cirkus! Samo to bi trebalo da nas navede na to da volimo jedni druge, ali ne. Prestravljeni smo i oboreni tričarijama, izjedeni smo ništavilom.“

Ne gledam TV i ne kupujem stvari koje mi nisu potrebne

Jedna od motivišućih poruka Robina Šarme iz knjige „Manifest junaka svakodnevice“ glasi: „Radije bih bio ošamućen i malo izubijan (ili mnogo), a da znam da živim ispunjeno, nego da provedem najbolje godine gledajući televiziju u kući ili kupujući stvari koje mi nisu potrebne, da bih impresionirao ljude koje ne poznajem, u radnji u kojoj zapravo ne želim da budem“
On poručuje čitaocima da brane ožiljke koji su ih produbili, razvili i oplemenili, posekotine koje su bolele posmatrajući ih kao medalje dodeljene za hrabrost dok slede svoje duboke ciljeve i visoke ideale.
„Dok živite svoju istinu, nadarenost, kritičari će mumlati, a cinici gunđati. Skeptici će vam se smejati i pokušaće da vas zaustave. Zapamtite molim vas da oni koji pokušavaju da uguše vaše snove otkrivaju svoja ograničenja-ne vaša. Zato nastavite po svaku cenu. Ne smete se predati suočeni s njihovom nesigurnošću i zaglavljenošću. Propuštanje da uradite ono što treba znaci trijumf zlonamernih, škrtih i onih koji bi radije videli svakoga u mraku nego da svi blistavo sijaju“.

Lični ekosistem

Robin Šarma kaže da svaki čovek ima sopstveni ekosistem koji oblikuje njegovu energiju, dok okruženje utiče na njegovu efikasnost. I to dramatično.
„Sve izvan vas duboko utiče na način na koji razmišljate, osećate, stvarate i delate. Na sve. Vas lični ekosistem čine ljude s kojima razgovarate, knjige koje čitate, hrana koju jedete, alat koji koristite u poslu, prevozna sredstva kojima se vozite, mesto na kome živite i mesta koja posećujete.“

Isprobajte nešto novo

U knjizi je Šarma otkrio i princip za ubrzanje pozitivnosti UPIOP (unosite pozitivnost i odašiljete pozitivnost),podelio brojne lekcije o istrajnosti, pisao o važnosti očuvanju zdravlja u poglavlju „Čuvajte dobro zdravlje kao profesionalni sportista“, o važnosti vežbanju sa jačim trenerima, putu a uspehu, važnosti stava koji imate. Ovo je istovremeno i priručnik za sticanje duhovne slobode u dobu velikih promena.. U “Manifestu junaka svakodnevice otkrićete” skrivene navike koje neguju neki od najkreativnijih i najuspešnijih ljudi u svetu kako bi ostvarili svoje vizionarske ambicije, originalne tehnike pretvaranja straha u energiju, problema u snagu, i proteklih nevolja u trijumfe, napredni plan koji će vas zaštititi od odvlačenja pažnje i odlaganja obaveza, načine na koje možete da usvojite rutine koje će vas dovesti do toga da postanete najdisciplinovanija osoba koju poznajete.
„Ko ste bili koliko još juče ne sme da ograničava sve ono što možete da postanete danas. Zato isprobajte nešto novo. To vas primorava da se razvijate…“, „To što ne vidite rešenje ne znači da ne postoji“. (R. Šarma)

Knjigu “Manifest junaka svakodnevice” po ceni od 1199 din. + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  Vodič za upotrebu soka od celera

  By BGonline / 07/06/2024 / 0 Comments

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 05/06/2024 / 0 Comments

  Promenite svoj anksiozni mozak

  By BGonline / 27/05/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 06/06/2024 / 0 Comments

  Medicina nema odgovore na sva pitanja

  By BGonline / 31/05/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Važno je obraditi sopstvene traume Svaka porodica ima svoju priču,…

  You cannot copy content of this page