fbpx

BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Za 99e do Rima i Napulja uz Rapsody travel

Istraživanjem tržišta i navika mladih, zapažene su značajne promene kada su u pitanju putovanja u inostranstvo. Oni najčešće putuju na prolećne ekskurzije kao i na letovanja, i to najviše u Grčku, Tursku, Španiju i Crnu Goru, a od ove godine je primećen znatan porast putovanja tokom jeseni.
-Činjenica je da su mladima ekskurzije i letovanja najinteresantnije i skoro nezaobilazna putovanja, prvenstveno zbog društva i zajedničkog provoda, gde destinacija i ne predstavlja presuđujući faktor. Ipak, jesen se sve ćešće izdvaja kao idealno vreme za putovanje. Iz tog razloga smo u našu ponudu uvrstili neke od najpoznatijih evropskih metropola po NEVEROVATNIM cenama. Kao najtraženiji i najpopularniji termin se izdvojio 7. novembar, a razlog za to je Dan primirja u Prvom svetskom ratu (11.Novembar) koji se nadovezuje na vikend, a još bitnije, ne poklapa sa studentskim ispitnim rokovima- kaže Nenad Milošević, direktor prodaje turističke agencije za mlade Rapsody Travel & Events.
Kad su gradovi u pitanju, odlučili smo se za Istanbul i Rim, dva grada koja se svakako nalaze na mapi najposećenijih na svetu. Za ove aranžmane mladima je potrebno da izdvoje 99 evra za 5 dana, odnosno 3 noćenja sa autobuskim prevozom i tako osete sve čari večnog Rima i čarobnog Napulja, ali i dožive bajku na Bosforu.Za sad se preko 4000 mladih odlučilo da jesen provede u Evropi sa našom turističkom agencijom, a izvesno je da će se ovaj broj znatno povećati.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Pokazivanje emocija i gubitak sigurnosti Počele smo proces pre manje…
error: