BG online

Vesti

Ne šalji poruke bivšima

O ljubavnim razočaranjima iz ugla muškarca

“Ne šalji poruke bivšima i drugi saveti o ljubavi, seksu i zabavljanju” naziv je knjige koju je napisao Nik Vajal- glumac, medijska ličnost i model. On je veliku popularnost stekao u rijaliti programima na televiziji ABC koji se bave ljubavnim odnosima, a svoja iskustva i znanja iz života i rijalitija pretočio je u ovu knjigu u kojoj je nastojao da pruži savete pune empatije, promišljene i iskrene, iako ponekad mogu da budu bolni.

Nik savetuje čitaoce na temu ljubavi, strasti, romantičnih sastanaka i slomljenih srca na osnovu svog ekspertskog poznavanja ljubavnih odnosa.
Zanima vas da li je pametno imati seks sa prijateljem? Niste sigurni da li mu se sviđate? Šta da radite na prvom dejtu? Možete li ostati zajedno posle prevare? Kako preboleti? Šta vas očekuje u zajedničkom životu? Vajal odgovara na ova i mnoga druga pitanja.
Knjiga „Ne šalji poruke bivšima“ je priručnik za ljubavne veze autora koji je bio dvaput veren.

Znam šta znači imati slomljeno srce

“Bio sam zastrašujuće „goustovan“ za vreme raskida i tad mi se činilo da doživljavam smak sveta, jedna verenica me je prevarila, sa nekim devojkama sam započinjao zajednički život i prekidao ga. Doživeo sam povrede, odbijanje i zbunjenost, osećao se bespomoćno i frustrirano, ali sam takođe iskusio ljubav, pravu ljubav, zdravu ljubav… to je pozicija iz koje vam se sad obraćam – što mislim da mnogi ljudi ne znaju. Znam šta znači imati slomljeno srce – a ako mi ne verujete, pročitaćete kasnije kako je izgledalo moje prvo strašno ljubavno razočaranje. Želim da znate da vas razumem i da sam i sam zaista mnogo toga preživeo.”- napisao je u uvodu knjige Nik.

Knjigu “Ne šalji poruke bivšima i drugi saveti o ljubavi, seksu i zabavljanju” po ceni od 999 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 09/05/2024 / 0 Comments

  Život u disfunkcionalnoj porodici

  By BGonline / 17/05/2024 / 0 Comments

  Oslobodite se zabrinutosti

  By BGonline / 01/05/2024 / 0 Comments

  Život tinejdžera i depresija u adolescenciji

  By BGonline / 24/04/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 25/04/2024 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Super hrana za telo i misli Rad na osećanjima, vežbe…

  You cannot copy content of this page