BG online

Estetika

Nežan i ekskluzivan dodir prirode na vašoj koži

SVEĆA ZA MASAŽU WELLNESS AKADEMIJE PEĐE FILIPOVIĆA

“NEKA LEPOTA KROZ OVU SVETLOST KRENE KA PUTU GDE DODIRI MUZIKU DUSE KOMPONUJU… P.Filipović”

Iako već na prvi pogled izgledaju sofisticirano i ekskluzivno, kreator ovih sveća Peđa Filipović kaže da ekskluzivnost ipak stanuje u ljudima, njihovoj lepoti, snazi i mudrosti, dok ova sveća za masažu pomaže da prepoznamo i oplemenimo trenutak i učinimo nešto dobro našoj koži negujući je i dajući joj stimulans da bude zdravo zategnuta i blista svojim prirodnim sjajem.

Posebno kreirane sveće za masažu koje su brend Wellness akademije Peđe Filipovića često se koriste i u antistres masažama.
-Izuzetna lepota i draž je u trenutku kad se iz upaljene sveće sipa toplo ulje direktno na kožu nakon čega se nežno utrljava-otkriva Peđa i dodaje da su ove sveće za masažu izrađene od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka poput kokosovog ulja, ši butera, sojinog voska, palminog ulja, sa mirisnom notom koja je posebno kreirana za mušku i za žensku sveću. -Nakon masaže i utrljavanja ovog toplog ulja svaki parfem koji bismo naneli na telo bi bio suvišan. Ovo ulje sadrži sofisticiranu mirisnu notu i otmeno prijanja na kožu-objašnjava Peđa Filipović.
Sveća za masažu je sjajan izbor i „must have“ spa centara i salona za masažu, ali može biti originalan i poklon koji se može koristiti u kućnim spa tretmanima, pri nezi kože i u malim ritualima kojima sebi poklanjamo samo najbolje.
Sveće su podeljene na muške i ženske. Težina sveće je 250 ml, a njena mazivost je izuzetno velika što doprinosi tome da dugo traje i ne troši se brzo.


Sveće za masažu Wellness akademije Peđe Filipovića možete poručiti putem porudžbenice ovde.

Promotivna cena sveće je 1600 dinara + PTT troškovi
Isporuka na teritoriji Srbije
© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
PILATES KAO STIL ŽIVOTA (Katarina Kuljača) ”Posle 10 časova osetićete…