BG online

Sajam automobila
Vesti

Stil života savremene žene

Konferencija ProFemina

Šesta po redu regionalna konferencija “Pro-femina” u organizaciji Color Media International održaće se 18. aprila u beogradskom hotelu Holiday In gde će se i ove godine sa stručnjacima iz celog regiona voditi razgovori o svim onim temama koje čine život jedne žene – od ljubavi i majčinstva, preko obrazovanja, ekologije, kulture, zdravlja i ishrane pa sve do lepote i nege. Ove godine specijalan fokus je na ženama u biznisu, ženskom preduzetništvu i solidarnosti.
Početak konferencije donosi priče četiri jake i uspešne žene, od kojih ćemo saznati sa kojim sve izazovima se one susreću na putu ka uspehu, kao i kako prevazići prepreke i istrajati u svom cilju. Otkriće kako izgleda trnoviti put od “sasvim običnih” žena pa sve do vlasnica velikih kompanija. Učesnice ovog panela su: Ljiljana Karaklajić, generalna direktorka kompanije ”D Express”, Biljana Jovanović, vlasnica modne kuće ”Luna”, Katarina Tasković Dragan, vlasnica i direktorka ”Živinoprodukta” i Alis Marić Pečarić, autorka bloga ”Čitaj knjigu”.
Tim stručnjaka iz oblasti zdrave ishrane govoriće na konferenciji o tome kako da dan započnemo zdravije, o posledicama nepravilne ishrane, uticaju loših navika na zdravlje, važnosti doručka, ali i prednosti namirnica kao što je ovas.
Na konferenciji će biti reči i o roditeljstvu, tome kako pokrenuti decu, a pod parolom “Svaka žena ima pravo na autonomne izbore i kad je o potomstvu reč” čuće se oprečna ili pak slična mišljenja o majčinstvu. S jedne strane pričaće o tome zadovoljna i ambiciozna žena koja se još uvek nije ostvarila kao majka, a sa druge – majke četvoro dece i baka troje unučadi.
Jedan deo konferencije biće posvećen nezi i očuvanju zdravlja kože, ženama u kulturi, tome koliko mislimo na sopstveno zdravlje. Tu je i uvek aktuelna tema o muško-ženskim odnosimo s akcentom na pronalaženje odgovora kakav muž ženi zapravo treba.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ovo morate videti, ispobati, probati... Jump INN hotel, smešten u…