BG online

Lični razvoj

Ostvarite lični balans i zacrtane ciljeve

SEMINAR MAJKLA R. ANDERSONA (The business of YOU!)

Majkl R. Anderson je IT preduzetnik i kouč iz Kalifornije koji je osnovao i prodao tri kompanije, napisao je knjige „Eksperiment“ o upravljanju stresom i postizanju life/work balansa i „Duhovno usmereno liderstvo“ o liderstvu usmerenom ka prevazilaženju ega. Autor je brojnih video kurseva u oblasti liderstva, radijski voditelj i saradnik magazina Entrepreneur.
Seminar Majkla R. Andersona – The Business of YOU! održaće se 6. juna od 10h u hotelu 88 Rooms (Takovska 49, Beograd) i činiće ga dve radionice: „Emocionalna inteligencija, upravljanje stresnim situacijama i mogućnost postizanja life/work balansa“ i „Kako motivisati i usmeravati sebe/tim kroz promene i izbeći odlaganje obaveza i rokova?. Nakon toga predviđeno je dodatno vreme za networking.
Posetioci će primenom “ARC sistema” koji Majkl koristi u svom radu naučiti kako da postignu balans i ostvare cilj kojem teže, postanu svesni svojih potreba i pronađu način da vole posao kojim se bave, da ohrabre sebe i napuste zonu komfora, stanu na crtu „statusu quo“ i izazovu sebe na promene, nauče kako da inspirišu i motivišu tim, da otkriju i neguju lidera u sebi…
Kompanije poput Microsoft, SAP, Uber i YPO angažovale su Majkla da radi sa njihovim liderima. On je bio i glavni govornik na Croatia Uber ekipnom događaju održanom u decembru 2016. Godine gde je govorio grupi izuzetnih stručnjaka koji su počeli da osećaju težinu prevelikog broja stresnih dana i noći provedenih u kancelariji, konstantne nesigurnosti i pored višemesečnog napornog rada. Tokom izlaganja Majkl se fokusirao na teme poput: efikasan rad naspram „rada“, određivanje prioriteta, samokontrola, opraštanje i davanje emotivnog odgovora naspram emotivne reakcije na situaciju, živeti i ponašati se saosećajno. Navodio je mnogo ličnih priča, začinjenih humorom, kada bi se dotakao svake od tema što je publici omogućilo da se lično poveže sa svakom situacijom i da je zapamti kad krene dalje.

Prijave za seminar su otvorene do 2. juna, a posetioci pored radnog materijala i sertifikata o odslušanom seminaru dobijaju na poklon i Majklovu knjigu “Eksperiment” u e-izdanju. Više informacija o načinu prijavljivanja učesnika možete pronaći na sajtu Prototip Events.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
KOJE NAVIKE VODE KVALITETNIJEM ŽIVOTU SA MANJE BOLA? Mnogo sedite, premalo se…