fbpx

BG online

Vesti

Put do uspeha popločan trudom, istrajnošću i pomeranjem granica

Prlainović, Aleksić, Ranđelović i Mandić promoteri Uniqa osiguranja

Vaterpolo reprezentativci Srbije Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Sava Ranđelović i Dušan Mandić su nova zaštitna lica UNIQA osiguranja. Oni će tokom narednih godinu dana braniti boje ove kompanije, na isti način na koji su do sada, kao reprezentativci, branili odličja najtrofejnijeg nacionalnog sporta u Srbiji.
Ugovor sa novim promoterima, ispred UNIQA osiguranja, potpisala je predsednica Izvršnog odbora Gordana Bukumirić koja je istakla da su oni najbolji dokaz da se godine vrednog rada, predanosti timu i zajedničkom cilju nagrađuju.
Predsednica Izvršnog odbora izrazila je nadu da će ova saradnja inspirisati naše vaterpoliste da na predstojećem Evropskom prvenstvu u Barseloni odbrane zlato i titulu šampiona. UNIQA će na ovom putu, kao zvanično osiguranje i višegodišnji prijatelj i partner, tradicionalno biti i uz vaterpolo reprezentaciju.
– Naš put do uspeha popločan je trudom, istrajnošću i stalnim pomeranjem granica, ponavljanjem istog pitanja: „Šta možemo da uradimo bolje?”. Radujemo se prilici da upravo ove vrednosti koje nas pokreću i čine šampionima utkamo u UNIQA brend- rekao je Andrija Prlainović.
Sava Ranđelović je istakao da je za njih najvažnije da održe dato obećanje i svaki put daju sve od sebe kako bi se sa svakog takmičenja vratili sa najsjajnijom medaljom.
-Tajna naših uspeha se krije u atmosferi koju gajimo godinama unazad – bez toga sumnjam da bismo osvojili sve te medalje u kontinuitetu. To je ključna vrednost koja nas povezuje sa UNIQA-om- otkrio je Sava.
Dušan Mandić je rekao da njegovom timu vera u zajednički uspeh uvek daje snagu da nastavi dalje – čak i kada su sve šanse protiv njih i kada im zdrav razum govori da odustanu. Svaku utakmicu osvajili su srcem i pravili preokrete kada se to činilo nemogućim. Saradnja sa UNIQA-om za njega je, kako kaže, pravi potez u pravo vreme – onaj koji rešava meč i vodi do sigurne pobede.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U začaranom krugu neprijatnih emocija Iako se depresija najčešće povezuje…
error: