BG online

Vesti

Promenite i osnažite sebe uz hipnoterapiju

Brzi i vidljivi rezultati

Promenite način na koji doživljate svoje životne uloge. Vaši međuljudski odnosi će se menjati preko noći, onako kako se budete menjali vi. Ovim brzim i istinitim promenama svedoče klijenti u petnaestogodišnjem iskustvu hipnoterapeuta Tatjane Beočanin.

ZA KOGA JE HIPNOZA?

· Za one koji traže a nemaju rešenje za strahove, fobije, anksioznost, nesanicu, manjak samopouzdanja, odvikavanje od poroka, kontrolu težine (mršavljenje ili gojenje), noćno mokrenje, nervozu, tremu, emocionalne probleme, međuljudske odnose, stres, suočavanje sa problemima i odgovornošću, problem za koji mislite da je jednostavno “jači od vas”
· Za one koji nemaju konkretni problem, ali žele da održe psiho-fizički balans, lični razvoj, otkrivanje moći i oslobađanje potencijala kojih nisu bili svesni.
-Praksa je pokazala da hipnoza uvek daje rezultate uz brz i jednostavan pristup. Sa 4 terapije po sat vremena uštedećete godine treniranja uma na drugačije, pozitivne programe.
Procenat efikasnosti hipnoze u poređenju sa drugim metodama:
HIPNOZA 93% oporavak posle 4 terapije, Bihejvioralna terapija 72% oporavak posle 22 terapije, Psihoanaliza 38% oporavak, posle 600 terapija- kažu u Hipnocentru Tatjane Beočanin.

Foto: Dario Konstantinović

Hipnocentar Tatjane Beočanin možete kontaktirati telefonom 0655588818 i 011/2691719  ili mejlom beocanintatjana@gmail.com
Više o Hipnocentru: www.hipnozatatjana.rs
FB strana Hipnocentra: www.facebook.com/hipnozatatjana

Tatjana Beočanin je sertifikovani hipnoterapeut iz Beograda. Završila je školu hipnoze OHTC i dobila sertifikat američkog saveza za hipnoterapiju „National Board Of Hypnosis”. Ona je pre 15 godina odlučila da otvori vrata podsvesti ljudskog uma i pomoću hipnoze pomogne ljudima da prevaziđu svoje probleme i strahove. Prošla je školu hipnoterapije Džeralda Kora iz Floride i kod Božidara Grilca iz Slovenije, jedinog licenciranog predavača hipnoze na ovim prostorima.

Intervju sa Tatjanom Beočanin:

Upoznajte svoju podsvest (hipnoterapeut Tatjana Beočanin)

Tekstovi Tatjane Beočanin:
Ne potcenjujte snagu sopstvenih misli
Naučite da kontrolišete sopstvene misli
Ljubav prema sebi otvara sva vrata
Dozvolite sebi da osetite ljubav
Kako biti dobar čovek?
Naučite da koristite svoj um
Prevaziđite okupiranost sopstvenim mislima
Mentalno čišćenje

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Mirko Berkeš svestrani je umetnik iz Šida, a njegove rukotvorine,…
error: