BG online

Vesti

Prijateljski saveti i životna filozofija Isidore Bjelice

O životu, ljubavi, hrabrosti, problemima “Od A do Š”

Uživajte u svakom trenutku života ma kakav da je, bez obzira na godine. Uživajte, jer to je umetnost. Najvažnije je poznavati i voleti sebe, svoje mogućnosti i talente, jer to je šifra zadovoljstva- poruka je Isidore Bjelice koja je godinama jedan od omiljenih i najtiražnijih književnika i veliki motivator, naročito ženskom delu publike.

“Dragi moji čitaoci, godinama ste mi pisali kako vam je žao što su moje misli razbacane po raznim intervjuima, magazinima, časopisima i nisu nekako tematski sistematizovane da bi služila vama, kad vam treba prijateljski savet. Tako je nastao ovaj neobičan brevijar životne filozofije. Kada imate bilo koji problem, kad vam treba pomoć ili prosto moja bliskost i humor, dovoljno je da pod određenim slovom pronađete temu koja vas interesuje. Samo da znate da sam uvek uz vas i pored vas, da vam nesebično šaljem svoju ljubav i duh uvek u onoj potpunoj, sirovoj, gotovo detinjoj iskrenosti, koja nas je neraskidivo spojila u najjačoj duhovnoj i emotivnoj vezi na ovom svetu, onu između pisca i njegovih čitalaca”- poručuje Isidora Bjelica i preporučuje novi naslov s njenim potpisom “Od A do Š”.
Mr Isidora Bjelica je autorka bestselera i jedna od najvoljenijih književnica na Balkanu. Napisala je više od pedeset romana, prevedenih na sedam jezika i dobitnica je brojnih nagrada. TV autorka i režiserka Isidora Bjelica pokazala je da pisci mogu biti popularni kao rok zvezde.

Knjigu Isidore Bjelice “Od A do Š” po ceni od 799 din + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:Lekcije ljubavi Isidore Bjelice

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kontakt će se po treći put održati u Beogradu od…
error: