fbpx

BG online

Vesti

Premijerno predstavljen Opel Crossland X

OD LETA I U SRBIJI

Opel je u Beogradu predstavio Crossland X i nastavio sa iznenađenjima, inovacijama i najavio da kupce očekuje novi „X-faktor” zbog kojeg će Opelovi automobili postati njihov prvi izbor prilikom kupovine novog vozila. Širom Evrope je već oko 130,000 kupaca naručilo svoj primerak MOKKA X koji ima najveću osvajačku stopu među Opelovim modelima.
Najveći aduti modela Crossland X su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, ekspresivni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobna sedišta. Kao urbani crossover, on se savršeno uklapa u Opelovu lepezu vozila iz B-segmenta. Pored ovih osobina, Crossland X pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega ovaj model predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu.
Dugačka je lista opreme visoke tehnologije koja je implementirana u nove Opelove modele, pa i u ovaj: head-up displej, upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramna kamera za gledanje u nazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za ,,mrtav ugao”…
Na listi opreme nalaze se i nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima.
Početak prodaje ovog automobila na srpskom tržištu najavljen je za leto ove godine.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
ŽIVOT U VRTLOGU U USPEHA Odgovor na pitanje "Kako je…
error: