BG online

Estetika

Postanite modni dizajner (Accademia del Lusso, Beograd)

U modnoj industriji su sve traženiji stručnjaci u oblasti dizajniranja i planiranja kolekcija odevnih predmeta, budući da oni poseduju neophodna znanja, kako bi preuzeli ulogu ne samo modnog dizajnera već i koordinatora kolekcije i konsultanta u procesu istraživanja.
U Beogradu je moguće postati modni kreator nakon završenog specijalizovanog programa za Modne dizajnere koji organizuje Accademia del Lusso-italijanski institut za modu sa predstavništvom i u srpskoj prestonici. Cilj ovog programa je da studentima omogući sticanje tehnničkih znanja i kreativnih sposobnosti kako bi postali profesionalni modni kreatori.

U srcu modne industrije

Ovaj program predviđa interaktivnu nastavu, projektne radionice, učestvovanje na modnim revijama, na događajima i sajmovima organizovanim u ovoj oblasti. Osim toga, zahvaljujući odličnim kontaktima koje je Accademia del Lusso ostvarila sa najprestižnijim modnim firmama, studenti imaju konkretne mogućnosti da se susretnu i razmene iskustva sa najvažnijim osobama koje rade u modnoj industriji.

Osim programa za modne dizajnere, obrazovna ponuda na Accademia del Lusso podrazumeva  i druge specijalizovane programe ili studije u trajanju od 1, 2 ili 3 godine, master studije sa mogućnošću stažiranja, profesionalne kurseve, kao i kratke kurseve.

Od početnika do profesionalaca

Accademia del Lusso je dinamična obrazovna institucija namenjena kako mladima koji žele da svoju strast prema modi pretvore u profesiju, tako i osobama koje već rade u ovoj oblasti i žele da usavrše sopstvena znanja.

Predavački kadar na Accademia del Lusso čine isključivo stručnjaci koji rade u istaknutim firmama u oblasti mode što polaznicima garantuje konstantno ažuriranje studijskih programa, kao i stalan kontakt sa poslovnim svetom već od početka njihovog obrazovnog puta.

Made in Italy

Svi programi odišu italijanskim stilom i bogatom tradicijom koji su oduvek znak raspoznavanja karakteristika ”Made in Italy” u modi. Predstavništvo Accademia del Lusso u Beogradu nalazi se na adresi Bulevar despota Stefana 68c. Za dodatne informacije o specijalizovanim programima za modne dizajnere, kao i o ostalim programima iz obrazovne ponude, pozovite  broj telefona: +381 11 655 75 03, pišite na beograd@accademiadellusso.com ili posetite sajt www.accademiadellusso.rs.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Najpoznatiji  life coach na planeti, čuvena Lujza Hej tvrdi da…