BG online

Sajam tehnike
Estetika

Popunjavanje bora i optimalna hidratacija kože

Efikasna anti-age nega

Svaka koža stari na svoj način. U jednom periodu života najveći problem mogu biti bore, u drugom opadanje volumena, u trećem gubitak blistavosti. Godine ne mogu biti jedina odrednica u izboru pravog anti-age preparata, a najbolji put do nege koja odgovara baš vašoj koži je praćenje individualnih znakova starenja kože.
Eucerin® Hyaluron–Filler linije su nastale kao rezultat dugogodišnjih naučnih istraživanja i kliničkih ispitivanja u saradnji sa dermatolozima i farmaceutima.
Preparati iz ove linije obezbeđuju efikasno popunjavanje bora i optimalnu hidrataciju sa odličnom podnošljivošću na koži. U osnovi formulacije Eucerin®Hyluron-Filler linije nalazi se izuzetno efikasna kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja obezbeđuje trenutne i dugotrajne efekte u borbi protiv starenja kože, umanjuje bore na površini i duboko u koži i pruža adekvatnu hidrataciju. Dodatno ova linija sadrži bioaktivni saponin koji stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline. Redovnom upotrebom koža je podmlađena, optimalno hidrirana, sveža i blistava!
Ako je vaše lice izgubilo jasne konture i vedrinu možete ih povratiti uz pomoć Eucerin® Hyaluron – Filler+Volume Lift preparata.
Zahvaljujući formulaciji koja sadrži tri aktivna sastojka: magnolol, oligo-peptide i hijaluronsku kiselinu, ova linija cilja upravo one slojeve kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora. Eucerin® Hyaluron– Filler+Volume Lift noćna krema za sve tipove kože, pored toga, sadrži i dekspantenol koji pospešuje obnavljanje kože tokom noći. Nakon redovne nege preparatima iz ove linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.
Za povratak elastičnosti i blistavosti, ali i borbu protiv dubokih bora, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija
Visoka efikasnost preparata iz ove linije počiva na inovativnoj kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka: arktina, silimarina i hijaluronske kiseline. Udružena, ova tri sastojka vraćaju koži elastičnost i ublažavaju duboke bore, vidljivo poboljšavajući celokupni izgled kože. Noćna krema iz ove linije sadrži i arganovo ulje bogato negujućim lipidima, koje intezivno hrani i pospešuje proces regeneracije kože tokom sna. Nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linije obezbediće vašoj koži blistavost, učiniti je otpornijom i umanjiti bore.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Jelena Bačić Alimpić donosi čitaocima još jednu nesvakidašnju ljubavnu priču…