fbpx

BG online

Vesti

Pogledajte trejler novog filma “ČUVARI PLAŽE (BAYWATCH)”

Brojnim generacijama TV fanova širom sveta ime ČUVARI PLAŽE je asocijacija na slike sunca, surfera i spasilaca koji trče na usporenom snimku u jarko crvenim kupaćim kostimima koji im savršeno pristaju.
„Čuvari plaže“ u svom nastavku prate odanog spasioca Miča Bjukenona (Džonson) dok se sukobljava s drskim novim regrutom (Efron). Zajedno, oni će razotkriti lokalni kriminalni plan koji preti da uništi budućnost zaliva.

-Bio mi je izazov da ponovo izrgradim voljeni brend ali ovog puta novoj publici, koja možda nije odrasla uz ovaj šou- kaže izvršni producent Dvejn Džonson- Želeli smo da zadržimo neke ključne momente, ali i podignemo uloge u našem filmu.Kaskaderske scene su odlične, akcija je mnogo intenzivnija, ali mi smo napravili opušteniju atmosferu nego u tv šou. Naporno smo radili da nađemo pravi balans. Set je napravio sve savršeno. Koliko god je akcija važna i prisutna u filmu, svi smo prednost dali komediji. Svi smo se jako lepo zabavili. Smejali smo se sve vreme, želeli smo da podignemo nivo humora na šokantan.

Pogledajte trejler filma:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Zdravko Čolić je na svoj 66. rođendan premijerno predstavio novu…
error: