BG online

Grafima
ZDRAVLJE

Pobedite u trci s vremenom

EUCERIN HYALURON-FILLER SA 25% POPUSTA

Proces starenja ne možete zaustaviti, ali ga možete usporiti. Rešenje je u istovremenoj borbi protiv površinskih i dubinskih bora, uz nadoknadu vlažnosti i volumena, koje koža s godinama gubi. Upravo ove efekte pruža Eucerin® Hyaluron–Filler linija, jedna od najpopularnijih, u bogatoj Eucerin® ponudi anti-age preparata.
Među onima koji su poklonili povrenje Eucerin® Hyaluron–Filler liniji mnogo je i onih koji, nakon tretmana inekcijama hijaluronske kiseline, traže prepart koji istovremeno produžava efekate ovog anti-age tretmana.eucerin

Umesto filera

Hijaluronska kiselina, odavno je preuzela primat kolagenu, tradicionalnoj supstanci protiv bora. U estetskoj medicini hijaluronska kiselina trenutno je jedna od najkorišćenijih i najsigurnijih supstanci. Ali, tretmani punjenja hijaluronskom kiselinom, takozvani fileri, za mnoge su skupi, za druge preagresivni da bi se usudili da ih probaju. Ipak, ono što je možda i najvažnije za donošenje ove odluke je činjenica da tretmani inekcijama sa hijaluronskom kiselinom nemaju trajne rezultate jer enzim koji prirodno postoji u koži, hijaluronidaza, postepeno poništava supstancu za punjenje koja se ubrizgava, pa zavisno od karakteristika preparata, ubrizgani sadržaj traje od 6 meseci do godinu dana.
Da li to znači da na hijaluronsku kiselinu, koja se danas smatra čistim “zlatom” kada govorimo o supstancama koje pomažu da se izborimo sa procesom starenja, treba da zaboraviti? Ne, naprotiv.
Zahvaljujući sposobnosti hijaluronske kiseline da vezuje vodu i popunjava bore iznutra ova supstanca ima veliki uticaj na smanjenje bora i pomaže pri hidrataciji kože i zato se upotrebljava kao sastojak krema za negu kože koja pokazuje prve znake starenja.

Nije svaka hijaluronska kiselina ona prava

U anti-age preparatima koriste se različiiti tipovi hijaluronske kiseline. Zato je važno znati i dobro izabrati. U svojim HYALURON-FILLER preparatima, Eucerin® koristi izuzetno efikasnu kombinaciju, hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca prodire u gornje epidermalne slojeve i obezbeđuje potrebnu vlažnost kako bi se povratio volumen i ublažile površinske bore, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire u dublje epidermalne slojeve i deluje baš tamo gde se bore stvaraju. Bioaktivni saponin, koji preparati iz Eucerin®HYALURON-FILLER linije sadrže, dodatno stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline u koži.
• Eucerin® Hyaluron-Filler linija jedna je od najprodavanijih anti-age linija u apotekama. Poverenje joj je poklonilo preko 60% potrošača Eucerin® preparata za borbu protiv starenja kože i čak 29% onih koji koriste Eucerin® preparate za negu lica

VODIČ ZA POVOLJNU KUPOVINU:
Specijalna pakovanja sa 25 % popusta sadrže Eucerin® Hyaluron-Filler dnevnu kremu za normalnu i kombinovanu ili Eucerin® Hyaluron-Filler dnevnu kremu za suvu kožu i Eucerin® Hyaluron-Filler noćnu kremu..
Akcija sa popustom od 25% je aktuelna dok traju zalihe.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
DETINJSTVO OBELEŽAVA I KROJI SVAKOG OD NAS Danas su mladi…