fbpx

BG online

Intervjui

Planirajte vreme da biste uživali u njemu

Planer kao najbolji prijatelj

Koliko vam se puta desilo da imate previše obaveza, ideja i projekata, a premalo vremena za realizaciju svega, i stalno imate taj osećaj da postoji neki način da budete uspešni i da sve stignete, ali jednostavno – nikako da dokučite kako. Rešenje je u planiranju i dobroj organizaciji.

Puškice za život

Svi umemo da se zatrpamo obavezama koje nam naprave haos i pitamo se kako da izbalansiramo privatni i poslovni život. Tajna je u organizaciji. Ako dobro organizujete svoje vreme, držaćete sve pod kontrolom i moći ćete bez stresa da se bavite onim što volite. Najlakši način da izađete na kraj sa svim što treba da uradite ako to zapišete negde. Zato postoje planeri.  Mnogi će reći “nemam ja vremena za piskaranje, ja sve držim u glavi”, ali da li zaista sve držite u glavi?

Koja je verovatnoća da sve obaveze i zapamtite? I zato olovku i planer u ruke i ispišite puškice za život.  Brend pod nazivom „Planner for You“ se ističe unikatnim dizajnom i  inspirativnim porukama koje su svima potrebne kao motivacija i pokretač za svaki dan.

Natalija, koja je osmislila  ove planere završila je osnovne i master studije na Ekonomskom fakultetu. Kao dobro organizovana osoba, želela je da kreira planer koji će pomoći svima da isplaniraju svoje vreme, kao i da ih motiviše različitim porukama i ilustracijama. U dizajniranju ovih planera pomogla joj je drugarica koja je slikarka i grafički dizajner.

Kombinovani i dnevni planer

Planner for You u ponudi ima dva koncepta, dva kombinovana planera i jedan dnevni planer. Na početku svakog planera postoji deo za postavljanje ciljeva kao jedna od najvažnijih stvari koje mogu da vam pomognu pri organizaciji vremena, jer prva stvar koju treba da stavite na papir tiče se životnih ciljeva, želja, motivacije, inspiracije, šta želite od sebe i od drugih.
Kombinovani planeri su podeljeni na sedam delova: mesečni deo, nedeljni deo, bitni datumi, planer putovanja, party planer, beleške i na samom kraju retrospektiva godine. Mesečni deo je namenjen za dve godine, gde svaki mesec zauzima dve strane, tako da možete imati uvid koliko ste bili produktivni, u kom delu ste zatajili, šta možete popraviti u narednom periodu. Nedeljni deo je za period od godinu dana i možete krenuti sa ispisivanjem stranica ovog planera u bilo kojem delu godine jer sami upisujete datum. Ovaj deo je posvećen stvarima koje su ključne – upravljanje vremenom i određivanje prioriteta. Na jednom mestu imaćete pregled cele nedelje po danima, što vam može pomoći da lakše upravljate zadacima i setite se bitnih informacija. Tu je i To Do lista gde možete da štiklirate urađeno. U delu za beleške možete zapisati hitne stvari, passworde za mailove, recepte I plan ishrane, brojeve telefona, koje knjige pročitati, koje filmove pogledati…

Za zauzete i zaboravne

Koliko se puta desilo da zaboravite neki važni datum, nečiji rođendan ili godišnjicu? Da se to ne ponovi postoji deo sa bitnim datumima. Ako volite da unapred isplanirate putovanje kako biste maksimalno iskoristili vreme i učinili putovanje što ugodnijim i poneli neophodne stvari, u ovom planeru postoji i deo za to. Organizovanje žurki i proslava može biti stresno, ali i jako zabavno. Za to je potrebno malo organizacije i planiranja, od toga šta treba uraditi, koga pozvati, šta nabaviti, do toga koju muziku pustiti – sve na jednom mestu u party delu!
Na samom kraju planera je retrospektiva svega što je bilo u prethodnom periodu, šta ste uradili i postigli, da li ste se promenili i šta ste novo naučili, na čemu ste zahvalni!
Želite sve obaveze na papiru i na oku tokom radnog vremena?  Dnevni planer je namenjen onima koji imaju mnogo obaveza tokom radnog dana i moraju da organizuju svoje vreme po satima. Predviđeno je da upisujete stvari redom, od jutra i od prvih zadataka – šta obaviti danas, šta pripremiti, koga nazvati, zakazati sastanak… U planeru su izdvojene subote i nedelje sa satnicama, tako da je planer pogodan za sve one kojima je vikend uvek zauzet, kao što su frizeri, šminkeri, kozmetičari! Postoji i deo za obuke, sajmove, seminare, kao i plan budžeta za svaki mesec, gde možete da upišete sve prihode i troškove na jednom mestu i na kraju da sumirate vaš mesečni budžet.

I za kraj, jedna od poruka u planeru NOW IS THE BEST TIME TO START!

Više o ovim veoma korisnim planerima možete videti na FB i IG stranici:
www.facebook.com/plannerforyou.rs
www.instagram.com/planner_for_you
email: plannerforyou.rs@gmail.com

;

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Uzbudljivi vikendi u Viminacium Nedaleko od Kostolca, na mestu nekadašnje…
error: