fbpx

BG online

HOTELI

Orjentalni hotel “Orient Villa”

DUH INDIJE U BEOGRADU

Originalnim i autentičnim enterijerom, atmosferom, dizajnom, detaljima sa Istoka i luksuznim sobama idealnim za odmor i opuštanje hotel “Orient Villa” koji se nalazi u Beogradu osvaja turiste iz zemlje, regiona i celog sveta već na prvi pogled.

Hotel raspolaže sa devet smeštajnih jedinica, od kojih je svaka uređena u modernom istočnjačkom stilu i opremljena savremenim tehničkim sredstvima koja gostima garantuju udobnost.

„Orient Villa” godstima pruža uslugu noćenja sa doručkom, kategorisan je sa tri zvezdice i prvenstveno je namenjen poslovnim ljudima, kako zbog blizine aerodroma i auto-puta, tako i zbog dobre povezanosti sa Novim Beogradom koji je trenutno najveći poslovni centram, a centar Beograda je na svega 10 km udaljenosti od hotela.

Prema rečima Nataše Nikolić, direktorke hotela, ideja o otvaranju “Orient Ville” razvila se nakon njenih čestih poslovnih putovanja u Indiju. Zainteresovana za indijsku kulturu, hranu i dizajan, odlučila je da duh ove egzotične zemlje prenese u Beograd.
Doručak koji se služi u Orient Villi može biti klasičan/kontinentalni doručak, a od nedavno je u ponudi i “halal doručak” koji sadrži namirnice sa halal sertifikatom.

Najveći deo nameštaja i autentičniih detalja u hotelu uvežen je iz Indije. Ambijent i atmosfera nose u sebi duh Istoka, pa se tako u holu nalaze statue Bude (velikog – kako ga vide u Indiji i malog – kako ga doživljavaju na Dalekom Istoku). U trpezariji se nalaze i statue ruku – Mudre, položaji koji se koriste u meditaciji ili u tradicionalnom indijskom baletu, a tu je i gift shop sa brojnim suvenirima, kako iz Indije, tako i iz Srbije.

U svakoj sobi je po jedan uramljen pačvork u različitim bojama koji predstavlja tradicionalni ručni rad žena iz raznih oblasti Indije.

Orient Villa je jedini hotel u Srbiji opremljen autentičnim orijentalnim detaljima, unikatnim indijskim nameštajem, a duh Istoka se može osetiti u samom hotelu, a gosti su u prilici da probaju i originalan indijski čaj jedinstvene arome i ukusa, kao i tradicionalne indijske kolačiće.

Gostima se pored prostranih i luksuznih soba izuzetno dopada spoj dve kulture u Orient Villi, orijentalnog i tradicionalnog, modernog i rustičnog. Prija im i atmosfera koja im omogućava da se osećaju kao kod kuće, uslužnost osoblja i potpuna posvećenost gostu i njegovim željama. Ovaj hotel je pun života, ali i raznobojnog svežeg cveća, a na prozorima se baškare raskošne orhideje. Tople i sunčane dane gosti vole da provode u hladovini bašte Orient Ville gde mogu da se organizuju manji skupovi, predavanja, seminari, raedionice pa čak i venčanja.

Lokacija je još jedan od aduta ovog hotela koji je smešten u mirnom delu Zemuna, u blizini Dunava, kule Gradoš, aerodroma, kao i najvećeg poslovnog centra – Novog Beograda.

Pored gostiju iz regiona (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Slovenija..), Orient Villu često posećuju i u njoj borave turisti iz Italije i Nemačke, a tu je i nekolicina stalnih i čestih gostiju iz Nigerije i Amerike.

Orijent Villa

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
RECEPT ZA OMILJENI SOK SLAVNOG TENISERA Malo je onih koji…
error: