BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Online travel, 24h dostupna turistička agencija

REZERVIŠITE BEZ ČEKANJA, PUTUJTE BEZ STRESA

Internet turistička agencija ONLINE TRAVEL nastala je sa idejom da postane i ostane “travel prijatelj” svima kojima je potrebna “pomoć prijatelja” pri odabiru destinacije i putovanja. Vizija ove moderne turističke agencije je da putovanja budu dostupna svima, a putnik  uvek dobije nešto više od samog putovanja.
Danas smo svi mnogo zauzeti i više od svega nam nedostaje slobodno vreme. Put od odabira do realizacije putovanja treba da bude što jednostavniji i kraći, a to Online travel svojim klijentima nudi. Ova nesvakidašnja turistička agencija omogućava budućim klijentima i putncima da do željenog putovanja dođu u samo  3 koraka: istraži – rezerviši – putuj.
-Apsolutno sve pripreme mogu obaviti iz svog doma, bez gubljenja vremena u prevozu i saobraćajnoj gužvi, čekanja reda u agenciji, bez ograničenja radnog vremena turističke agencije. Sve se obavlja u vreme kad putniku odgovara: pre ili posle posla, uveče kad deca zaspu, bilo kada. Pored sajta na kojem je sve lepo objašnjeno mi smo tu da u svakom trenutku pružimo podršku, damo potrebna objašnjenje, odgovorimo na dodatna pitanja- objašnjava vlasnica i direktorka agencije Sonja Gardašević Đokić.
Online travel u svojoj ponudi ima različite usluge i aranžmane. Iz želje da putovanja budu dostupna svima pripremili su široku lepezu povoljnih aranžmana  za predstojeća letovanja u Grčkoj i Crnoj Gori.
– Danas je porodica prilično ugrožena i nestabilna usled evropskog radnog vremena, prekovremenog rada, često i rada na dva radna mesta kako bi se obezbedio egzistencijalni minimum. Smatramo da je potrebno održati  porodicu, negovati odnos roditelj – dete, a to je moguće ako porodica provodi vreme zajedno. A gde je  lepše i interesantnije mesto za druženje od letovanja i putovanja? U ponudi Online travel-a su povoljni aranžmani za letovanja u Grčkoj za sve tražene destinacije: Olimpska regija, Regija Svetog Đorđa, Halkidiki, Jonska regija I ostrva: Lefkada, Krf, Tasos, a tu je i sve popularnija Evija. Veoma je popularan i atraktivan apartmanski kompleks Sunset2 Bečići. Česte su promocije ali i popusti, pa tako porodica može letovati po povoljnim cenama u veoma komfornom smeštaju.
Wellness programi su namenjeni svima, a posebno zaposlenim ljudima.
Vlasnica Online travel-a kaže da opuštanje, relaksacija i wellness programi nisu luksuz, već potreba savremenog čoveka.
-Kako bi programi opuštanja bili dostupni širem krugu ljudi, implementirali smo vežbe joge sa akcentom na vežbe disanja i opuštanja u Sokobanji. Ovo je veoma značajno jer većina naših građana može aplicirati za vaučer  u iznosu od 5000 dinara koji dodeljuje Vlada Republike Srbije i na taj način umanjiti cenu aranžmana. U ponudi agencije je boravak u Sokobanji sa akcentom na približavanje prirodi, upoznavanje sa lekovitim biljem i legendama tog kraja.
U ponudi Online travela su i povoljni aranžmani putovanja po evropskim gradovima. Putnici mogu putem sajta kupiti i Polisu putnog osiguranja nezavisno od toga da li su preko ove agencije rezervisali smeštaj. Sve je pojednostavljeno, brzo, lako i sigurno. Sonja Gardašević Đokić je zaposlena u turizmu duže od 25 godina i  kaže da je prilična razlika između turiste nekad i sad.
-Promenile su se i potrebe turista. Zbog manjka slobodnog vremena, smanjuje se broj dana letovanja, pa tako danas većina koristi 10 dana za letnji odmor. Međutim, uopšte nije zanemarljiv broj putnika koji izdvajaju svega 7 dana za letnji odmor. Takođe se primećuje da ljudi više puta tokom godine putuju. To su kratka putovanja. Veoma su aktuelni jednodnevni izleti, vikend putovanja ili putovanja za produženi vikend. Putnik je danas zahtevan, ali ako imate korektan odnos prema poslu i prijateljski odnos prema putniku veoma lako mu se može ugoditi. Potrebno je da ga tačno informišete, ukažete ne samo na prednosti, već i na sve nedostatke i mane  (ako postoje) o destinaciji i smeštaju. Najvažnije je poverenje između agenta i putnika. Taj odnos se mora negovati. Mi strogo vodimo  računa o odnosu cene i kvaliteta. Putnik je svestan da za 100 do 200 € neće dobiti smeštaj u hotelu sa 5*. Smeštaj koji mu prodamo on će zaista i dobiti i to baš onakav, kako smo mu rekli prilikom rezervacije. Nema neprijatnih iznenađenja na licu mesta. Moramo razumeti putnike. Ni njima nije lako jer su ih možda neke agencije izigrale, ostavile ih bez smeštaja, a nas dovele u situaciju da smo “sumnjivi”. Svi smo mi pomalo turisti pa treba da pružimo i damo upravo ono što i sami tražimo.

 Zasto je važno bar jednom godišnje otputovati negde?

-Koliko brzo živimo, koliko mnogo radimo? Zar je dovoljno jedno putovanje godišnje? Vapimo za mirom, harmonijom, potreban nam je dodir s prirodom, opuštanje, antistres, nova znanja… Sve to nam omogućavaju putovanja. Ona daju novi impuls životu. Zato su nam potrebna i to više puta godišnje, ako je ikako moguće. Da bi to bilo ostvarljivo, posetite naš sajt ili nas pozovite da vam pomognemo u izboru putovanja.

Zašto  ONLINE TRAVEL ?

 • Zato što smo INTERNET TURISTIČKA AGENCIJA. Omogućavamo vam da putem sajta brzo, lako i jednostavno rezerviše  putovanje.
 • Zato što aranžman možete birati, rezervisati i uplatiti u vremenu koje vama odgovara, iz svog doma.
 • Zato što smo Vam dostupni   24/7 zahvaljujući Internetu, brzoj i lakoj komunikaciji putem maila.
 • Zato što nismo mašina, nego prijatelj koji vam pruža punu podršku i stoji na raspolaganju za odgovore na sva vaša pitanja i  pojašnjenje svih nedoumica.
 • Zato što imamo osoblje sa velikim radnim iskustvom- preko 25 godina rada u turističkim agencijama.
 • Zato što smo za vas pripremili aranžmane po najpovoljnijim cena.
 • Zato što garantujemo: ako kod nas uplatite apartman – dobićete najbolji apartman u odnosu na cenu  koju ste uplatili za njega. Biće to uredna smeštajna jedinica koja će vama i vašoj porodici ili prijateljima obezbediti siguran i ugodan smeštaj i odmor.
 • Zato što ćete uvek dobiti upravo ono što ste kupili! Nema neprijatnih iznenađenja na destinaciji!
 • Zato što mislimo na vas i slobodni smo da vam ponudimo i ono što ne tražite, ako smatramo da taj aranžman ispunjava vaše potrebe i očekivanja.
 • Zato što vam omogućavamo da putem našeg sajta kupite putno osiguranje za bilo koje putovanje.
 • Zato što vi to zaslužujete! Da iz topline svoga doma obezbedite sebi željeno putovanje a da sa druge strane nije mašina nego vaš friendly travel agent!

Foto: Pixabay.com

© by BGonline. All rights reserved
1 komentar

1 komentar

 1. Zadovoljni klijenti

  25/04/2017 at 17:33

  Iskustvo koje ima porodica, sa aranzmanima Online agencije, su za svaku preporuku. Brzo, povoljno i mozda najvaznije, dobijete ono sto uplatite. Hvala Sonji, koja je veoma prijatna i spremna uvek da izadje u susret, maksimalno zeljama klijenta.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Padovi. Uspesi. Puno teorija. I sve su na izgled validne.…