BG online

Vesti

“New wamp” Suzane Perić

Top modeli na proslavi 20 godina rada popularne kreatorke

Dvadeset godina uspešnog rada kreatorka Suzana Perić obeležila je nesvakidašnjom revijom “New wamp” koja je održana u dvorištu zgrade Geozavoda.
Reviju je otvorila LenaKovačević uz DJ podršku Lee Davogić, a specijalne gošće manekenke su bile top model Valentina Tina Lozovskaya i Daria Dereviankina koju smatraju ukrajinskom Megan Foks , model i zvezda društvenih mreža. Modele SuzanePerić kolekcije za jesen – zimu 2018/2019 pod nazivom “New vamp” ponele su i naše manekenke Bojana Krsmanović, Tamara Karić, Helen Babić, Andrea Vujović , AgnetaAzirović, Aleksandra Nikolić, kao i dve aktuelne misice Ivana Trišić i Sanja Lončević.

Svaka žena je pomalo zavodnica

Suzana poručuje svojim modelima da je svaka žena pomalo zavodnica, a svaka zavodnica je i pomalo neodoljiva. Elegancija, raskoš i seksepil su lajtmotiv ove “limited edition” kolekcije sačinjene od 20 unikatnih kreacija koje simbolično predstavljaju 20 godina uspešne dizajnerske karijere Suzane Perić.
Modeli inspirisani urbanim glamurom izrađeni su od najkvalitetnijih atraktivnih materijala – svile, čipke, kože i pamuka ukrašenog štrasom i svetlucavim nitima.

Pomeranje granica

Trend koji “New vamp” kreira izborom boja, veran je aktuelnim svestkim trendovima. Zastupljene su crna, pudercrvena, petrolejzelena, srebrnoljubičasta i metaliksiva.
Poseban akcenat kolekciji daju izazovne večernje haljine koje u kombinaciji sa krznom i najfinijim štofovima odišu glamurom starog Holivuda.
Svako vreme ima svoje vamp dive, a na početku ove zimske sezone to je žena koja pomera granice, postavlja standarde i božanstveno ističe svoju ženstvenost.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
BGonline na Sajmu medija 2018. Radite na sebi, tu uvek…