BG online

Vesti

Konkurs za treći ciklus edukativnog programa za studente

Konkurs za celogodišnji program neformalne edukacije namenjen studentima otvoren je do 9. oktobra 2017. godine i putem linka http://bit.ly/2vRj0FS mogu se prijaviti studenti svih privatnih ili državnih fakulteta sa teritorije Srbije koji su stariji od 19 godina.
U okviru trećeg ciklusa NEP-a 25 odabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da proširi svoje vidike u pogledu kritičkog mišljenja, timskog rada i razvoja projekata.
Od ekonomije i preduzetništva, preko kritičke teorije, aktivizma i kulturnog menadžmenta do dramskih umetnosti, dizajna i novih tehnologija, polaznici će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom MISLI BUDUĆNOST! Promišljanje savremenih koncepata i priprema mladih učesnika za njihove buduće profesionalne putanje su u centru ovog programa.
Svi učesnici će tokom programa kroz učenje, rad i razmenu iskustva sa istaknutim predavačima (umetnicima, teoretičarima, naučnicima, poslovnim ekspertima…) iz Srbije i regiona unaprediti svoje znanje i imati podršku mentora iz redova predavača i predstavnika kompanije NELT da neke od svojih ideja pretoče u konkretne projekte sa perspektivom realizacije.
Kakva iskustva nosi učešće u NEP-u, pogledajte u kratkoj retrospektivi drugog ciklusa realizovanog 2016. godine:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Za ovaj namaz koji u sebi ne sadrži emulgatore i…
error: