BG online

Lični razvoj

Naučite da koristite svoj um

Birate misli koje će vam doneti mir i samopoštovanje

Anksioznosti su sklone one osobe koje žele da imaju kontrolu, uglavnom nad svojom budućnošću. One najčešće sa sobom istovremeno vuku sopstvene džakove iz prošlosti, neprekidno analiziraju i trude se da se dobro predstave drugima. U suštini su to vrlo nesigurne osobe, a u njima je konstantno kontradiktornost između predstave koju imaju i onoga što zaista osećaju.
Kažete “Nije mi ništa”, a u sebi se tresete i najradije  biste se sakrili u neki ćošak. Zvuči vam poznato? Kad klijent dođe u Hipnocentar sa ciljem da otkloni anksioznost, prvo mu kažem da se nećemo baviti stanjima već promenom. Da bi došlo do promene osoba treba da postane sigurna u sebe, da zavoli sebe i bira samo one misli koje će joj donositi mir i samopoštovanje.

Posledice negativnog razmišljanja

“Desilo mi se sve ono što sam mrzeo i plašio se da ne postane moja priča…” ovu rečenicu ste sigurno čuli mnogo puta od različitih ljudi. Takav životni scenario se događa onima koji negativno razmišljaju.
“Kako da se promenim, takav sam…” Ovo je rečenica koju sam čula bezbroj puta.  Naravno da možete da se promenite i uvek postoji kontrast za sve. Svako može da bira svoju misao i u radu sa klijentima ja im to pokažem i uverim ih da je to moguće. Vremenom i sami nauče da koriste svoj um na pravilan način.

Kako postati kapetan svog života?

Svaka promena kreće iznutra, ka spolja. ”E, baš ću sad da mislim pozitivno, tako sam odlučio”. Hm… Mi mnogo pričamo i možemo govoriti samo pozitivne stvari, ali pitanje je da li to i osećamo? Bez dubokih uverenja vi ćete se onda u toj priči još gore osećati. Na hipnoterapiji u ovakvim situacijama započinjemo proces sa ciljem da sve te nove misli zažive u podsvesnom umu. Jedino tako sve ono što govorite može postati vaša istina koju osećate i živite.
Svi moji klijenti nakon hipnoterapije postaju kapetani koji kormilo sopstvenog života imaju u svojim rukama.

Tatjana Beočanin, hipnoterapeut

NAUČITE GOVOR VAŠE PODSVESTI

Na novoj radionici sa Tatjanom Beocanin 12. oktobra naučićete uz pomoć tehnike autohipnoze pravilan govor (simbole) vaše podsvesti.
Pravilnim koracima usvojićete nove ideje (uverenja) koji će vam dati željene rezultate, a kad ujedinite vašu svest i podsvest dobićete najbržu transformaciju!
Radionicu će Tatjana Beočanin održati u Beogradu 12.10.2019. od 11 do 15h. Broj učesnika je ograničen.
Vaše mesto možete rezervisati tel.065 5588818 do 09.10.2019

Hipnocentar Tatjane Beočanin možete kontaktirati telefonom 0655588818 i 011/2691719  ili mejlom beocanintatjana@gmail.com
Više o Hipnocentru: www.hipnozatatjana.rs
FB strana Hipnocentra: www.facebook.com/hipnozatatjana

Tatjana Beočanin je sertifikovani hipnoterapeut iz Beograda. Završila je školu hipnoze OHTC i dobila sertifikat američkog saveza za hipnoterapiju „National Board Of Hypnosis”. Ona je pre 15 godina odlučila da otvori vrata podsvesti ljudskog uma i pomoću hipnoze pomogne ljudima da prevaziđu svoje probleme i strahove. Prošla je školu hipnoterapije Džeralda Kora iz Floride i kod Božidara Grilca iz Slovenije, jedinog licenciranog predavača hipnoze na ovim prostorima.

Intervju sa Tatjanom Beočanin:

Upoznajte svoju podsvest (hipnoterapeut Tatjana Beočanin)

Tekstovi Tatjane Beočanin:
Ne potcenjujte snagu sopstvenih misli
Naučite da kontrolišete sopstvene misli
Ljubav prema sebi otvara sva vrata
Dozvolite sebi da osetite ljubav
Kako biti dobar čovek?
Prevaziđite okupiranost sopstvenim mislima
Mentalno čišćenje

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Na ovogodišnjoj manifestaciji „Noć muzeja“ predstavljena je nova Schweppes Skittle…
error: