fbpx

BG online

Vesti

Nasilje u porodici i braku

Priznala sam sebi ko sam…

Neko se skida u dvadesetoj, neko u sedamdesetoj, a neko nikada. Svako ima pravo na to onda kad oseti potrebu da to uradi, a ja sam odlučila da sad kažem sebi (ne čitaocima) ko sam u stvari- rekla je Vedrana Rudan gostujući u Kulturnom dnevniku RTS-a povodom svoje nove knjige “Ples oko sunca“.
Utiske o svom životu je na nagovor sina ispisala na 200 stranica, otvoreno i bez ulepšavanja govoreći o mnogim stvarima koje ne muče samo samo nju, već i mnoge druge ljude.
-Pisala sam između ostalog o starosti, odnosima u porodici u kojoj sam odrasla pored oca alkoholičara i majke alkoholičarke koji su mlatili mene i sestru, a kasnije me je i prvi muž mlatio. To su sve iskustva koja nisu samo moja. Pisala sam o svemu što mi je bilo teško. Nemam čega da se stidim, ni toga što sam bila mlaćena, ni bespomoćna. Danas sebi dajem za pravo da vrištim kad sam srećna i plačem kad sam tužna, da svetu otvoreno govorim o tome kako se osećam-rekla je Vedrana Rudan.

Autobiografiju Vedrane Rudan ”Ples oko sunca” (knjiga ce biti dostupna za slanje 21.08) po ceni od 699 din.+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Promenite se za samo 7 dana Samodisciplina je jednostavna veština…
error: