BG online

Vesti

Mleko i losion za učvršćivanje kože sa moćnim antioksidantima

NIVEA Q10 linija za učvršćivanje kože donosi rezultate već za 10 dana i doprinosi tome da vam koža bude zategnuta i lepa.
NIVEAQ10 mleko i losion za učvršćivanje kože zatežu kožu za samo deset dana. Čine ih formulacije koje sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa- koenzima Q10 i vitamina C.
Koenzim Q10 je prirodni sastojak kože i može se naći u svakoj ćeliji ljudskog organizma. Kako starimo, njegova količina se smanjuje usled čega opada i regenerativna i odbrambena sposobnost ćelija.
-Kako bi Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože bili još efikasniji, unapredili smo njihove formulacije i dodali stabilizovani vitamin C- objašnjava Sabin Šulc, iz Globalnog odeljenja za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za negu tela. -Formulacije sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, Q10 i vitamina C. Zahvaljujući tome, naša formulacija efikasno smanjuje oksidativni stres.
Vitamin C u kombinaciji sa koenzimom Q10 štiti ćelije kože i njenu strukturu, čini kožu elastičnijom, a rezultati su primetni u roku od deset dana. Koža izgleda bolje, zategnuta je i glatka.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Strategije poslovnog uspeha Brajana Trejsija Zašto su neki ljudi u…