fbpx

BG online

Intervjui

Ljubav u doba anksioznosti

Kako preživeti izdaju onih koje volite?

Svakodnevica savremenog čoveka je sve više ispunjena stresom, napetošću, nemirom, a Isidora Bjelica konstatuje da na to treba gledati s pozitivne strane jer ono što je bilo potisnuto u njima izlazi na površinu.
-Svesni su svoje anksioznosti što je odlično. Sad kad su svi otvorili svoje demone anksioznosti treba da nauče kako da rukuju s njima kako bi bilo što manje sukoba i kako bismo naučili da se ponašamo i volimo u vreme anksioznosti.
– Mnogi se najviše plaše sebe i sopstvene senke- kaže Isidora.-Svako za sebe misli da je divan i da su drugi ljudi zli, pa to zlo projektuju na druge, traže savete i neprijatelje jer misle da su oni izvor dobra, a drugi zla. Suočavanje sa svojom senkom je početak osvešćivanja sebe.
Isidora se od rane mladosti bavi filozofijom i psihologijom, a o ljubavi je učila i na svojim greškama o čemu je detaljno pisala u svojim knjigama koje su bestseleri.
-Ljubav se ne odnosi samo na partnera. Mnogo je anksioznosti u odnosu i sa roditeljima, prijateljima, decom. Sve su to ljubavni odnosi. Puno je izdaje i razočaranja među ljudima. Kroz odrastanje mi se ponavlja izdaja od strane bliskih ljudi, prijatelja, partnera. To mi se dešavalo sve dok nisam osvestila zašto. Zanimljivo je da se ljudima stalno vraća ta jedna lekcija i kad je razrešite idete na sledeću lekciju- priča Isidora.
Radionica “Ljubav u doba anksioznosti” će biti interesantna i nesvakidašnja.
-Pričaćemo o svemu što je danas anksioznost i onome što je uzrokuje. Pričaćemo i o konkretnim primerima, a ja imam i ličnu praksu i tamnu noć duše koju sam prošla. Pričaćemo iz ugla teorije i prakse o odnosima sa mužem, partnerom, o tome zašto je neko bez partnera, suočićemo se sa svim elementima anksioznosti koji dolaze sa svih strana, od bližnjih do virusa, do finansijske anksioznosti koju svako od nas prolazi.

Šta nije ljubav

Na ovaj Dan koji je u znaku ljubavi radionica Isidore Bjelice će po prvi put imati i ekskluzivni deo, osmišljen kao VIP druženje uz nesvakidašnje posluženje po njenom izboru i razgovore koje Isidora ne vodi sa svima.
-Biće to krajnje intimno druženje kojem će prisustvovati svega devetoro ljudi. Dok sam ga osmišljavala bavila sam se i konceptom hrane pića, boja… Da bi ljubav rasla, treba postupati kao kad sadimo organsku hranu. U prvom delu radionice ćemo praviti pogodno, zdravo tlo, a nakon toga ćemo zasaditi organsko seme. To je estetsko filozofski koncept koji je kompletno projektovan, od prostora, ambijenta, mirisa, boja, svetla, do razgovora.
Mnogo je onih koji su razočarani u ljubav, a Isidora ima za njih jasnu poruku.
-Ne razočaravamo se mi u ljubav, već vidimo da smo imali pogrešne predstave o tome šta jeste, a šta nije ljubav. Ako te izda prijatelj ili partner, ako ti muž ima ljubavnicu, ako te prijatelj proda, problem je u tvom poimanju ljubavi, a ta osoba je tu zbog učenja te lekcije. Tu onda nema gorčine i važno je da ne ostanemo u ulozi žrtve. Nije tragično ako se to desi jer iz svega može da se izađe. Radionica “Ljubav u doba anksioznosti” je za one koji su zapitani, za one koji žele preventivu i žele da uče, za one koji su prošli sve to, ali se ne snalaze i pitaju se kako izaći iz svega… zašto ne dolazi pravi, da li se razvesti, kako organizovati život, kontaktirati s ljudima, voleti sebe, oprostiti roditeljima… Hermetika ljubavi o kojoj ću govoriti u VIP delu su tajne ljubavi i tajna znanja koja nisu dostupna svima koja mogu pomoći ljudima da kontrolišu svoj život, balansiraju ljubav i ono što rade a da se pri tom ničeg ne odreknu. Možete imati istovremeno potomke, ljubav i karijeru.
Isidora kaže da je na svom životnom putu učila na najrazličitijim mestima, jedan deo kroz patnju, radionice, edukacije, a dosta toga kroz praksu i teoriju.
-Najbolje uložen novac je onaj u edukaciju i putovanja- kaže Isidora koja je širom sveta odlazila po znanje i učenje. -Sve što vam donosi radost je dobro uložen novac, ali je znanje broj 1. Neka od ovih znanja naći ćete u mojim knjigama “Šta žene žele”, “Poslednji put” i “Škola za anđele” koje čitaoci BGonline-a mogu poručiti sa mojim potpisom.

Knjige Isidore Bjelice “Poslednji put”(cena 699 dinara + troškovi dostave), “Šta žene žele”(cena 749 dinara + troškovi dostave) i “Škola za anđele” (cena 749 dinara + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Tajne o muškarcima koje svaka žena treba da zna Pred…
error: