BG online

Intervjui

Kako ne biti žrtva žrtve i emocionalnih drama?

Tajne emocionalnog imuniteta Isidore Bjelice

Kako možemo da osnažimo emocionalni imunitet, šta će se sve promeniti kad to uradimo, kako izgleda taj put, a kao život u ulozi žrtve… o ovim temama govori Isidora Bjelica na svojim radionicama.

Odbacivanje tuge, gorčine i nemoći

Svoje životno iskustvo i znanje koje je sticala širom sveta radeći intenzivno na sebi tokom brojnih životnih borbi, Isidora neprekidno i nesebično deli sa svojim čitaocima i poštovaocima.
-Ako primetimo da smo reaktivni, da nas svaki izazov spolja baca u brige i strahove, da smo puni gorčine, tuge i nemoći, potrebno je da znamo da kontrolišemo svoje misli. Tad teško nalazimo humor i zabavu u svakodnevnom životu koji doživljavamo kao jezivo i opasno mesto, a sebe kao žrtvu. Kad to naučimo pre svega će nam život manje biti borba i opstanak, a više čarolija-kaže Isidora Bjelica. -Takođe, tad naučite i da u svemu vidite izazov, nešto dobro i lepo, a ne opasnost i problem – jednostavno rečeno izađete iz paranoje u pronoiu – umesto da vidite da je sve protiv vas, vidite da i ono što izgleda da je loše zapravo radi u vašem interesu.

Učenje kroz patnju i bol

Hrabro se suočila do sad Isidora Bjelica sa brojim izazovima, bila je i očajna, slomljena, ranjena, bolesna dok joj je emocionalni imunitet bio srozan, ali je iz svega toga ponela svoje najvažnije lekcije.
-Ja sam prošla takozvanu tamnu noć duše, međutim nema potrebe da svako inicijacije uči na najteži način kroz patnju i bol. Radujem se da mogu da ljudima dam taj emocionalni baj bas. Na tom putu sam imala razne učitelje- od bola i patnje, do najvećih istorijskih mislilaca i savremenih tehnika koje ovde još nisu ni stigle. Sad se dešava veličanstven susret nauke i ezoterije – fizike i metafizike i to je ono što volim da kombinujem – antinomije – staro i novo – gnozu, hermetiku, ali i epigenetiku i nova naučna dostignuća- objašnjava Isidora.

Emocionalni sado mazo

Na pitanje da li emocionalne drame pravimo sami sebi ili uskačemo u tuđe drame i zašto to radimo Isidora kaže da to zavisi od svesti i odnosa ega i višeg ja, a “život u ulozi žrtve” i to kako je biti “žrtva žrtve” je velika i važna tema.
-Dovoljno je da otvorite novine, a i svako ima taj primer u bližoj i daljoj familiji. To su stalne drame, ratovi, teške reči, na žalost neretko i fizički sukobi i puno nepotrebnog emocionalnog bola. To je kao brod bez kormilara koji plovi gde ga oluja baci- težak emocionalni sado mazo.

Balans racija i srca

Kad naučite da vratite sebi svoju moć i energiju, više niko neće moći da manipuliše vama strahom- poručuje Isidora Bjelica.
-Ovo je masterclass, najviše emocionalne inicijacije za osobe koje su već pripremljene za inicijacije kroz moje knjige. Ali, ovo nije za svakog, zato se i zove masterclass i zato je to rad u malim grupama. Mene opšta mesta ne interesuju, toga ima na svakom koraku. Ovo je zaista za posebne duše koje tragaju za smislom i istinom. Pre svega mi je cilj da oni koji dođu nauče da vrate svoju moć i energiju sebi jer onda više niko ne može da manipuliše vama strahom. Takođe, povratak intuiciji je bitan, kao i balans racija i srca – to su sve stvari koje se uče.

Branka Gajić
Foto: Dario Konstantinović

Knjige Isidore Bjelice “Poslednji put”(cena 699 dinara + troškovi dostave), “Šta žene žele”(cena 749 dinara + troškovi dostave) i “Škola za anđele” (cena 749 dinara + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U tradicionalnom lečenju, plod bundeve se preporučuje kao diuretik i…
error: