fbpx

BG online

Estetika

Hijauronski gel u antiejdžing tretmanima

PRIRODAN IZGLED KAO IMPERATIV (dr Ioanna Batsialou)

Profesor doktor fizikalne medicine i mezoterapije Ioanna Batsialou bavi se estetskom konzervativnom (neoperativnom) medicinom, antiejdžing medicinom i mezoterapijom. Značajno je doprinela razvoju ovih intervencija o čemu govore sjajni rezultati koje je dr Ioanna postigla sa pacijentima u svojoj petnaestogodišnjoj praksi, kako u Srbiji, tako i u drugim evropskim zemljama (Grčka, Italija, Švajcarska, Rusija i druge zemlje u regionu).joana
Dr Ioanna ima veliki broj pacijenata koji joj se, zadovoljni dugotrajnim efektima u zatezanju lica i popunjavanju bora, sa ogromnim poverenjem već godinama prepuštaju.
– Osobe koje dolaze kod nas teže da zadrže svoj prirodan izgled i nenaglašeno uspore starenje, da se i u ozbiljnim godinama osećaju zadovoljno i sveže, što je i naša preporuka. Moji klijenti su i ljudi koj se bave poslovima koji zahtevaju neprekidnu mimiku, kao što su voditelji, glumci itd. Ulepšavanje ne treba da bude odraz privremenog trenda, već odraz kulture. A sada je to pristupačno i dostpuno svima.

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
NA MORU SA 7 ZVEZDICA I BASAROM Realno sam letovao…
error: