fbpx

BG online

ODMOR I PUTOVANJA

FlixBus stigao u Srbiju

Putujte jeftino, sigurno i udobno

FlixBus, evropski sinonim za putovanja autobusom stigao je u Srbiju i time je Beograd postao prvo polazno mesto, pa će 25. jula krenuti prve zelene linije koje će putnicima iz Srbije ponuditi udobno putovanje uz brojne benefite kao i mogućnost povezivanja sa 2000 destinacija širom 28 evropskih zemalja sa preko 350 000 dnevnih veza, po cenama prilagođenim svačijem budžetu.
FlixBus je mladi, evropski auto-prevoznik osnovan 2013. godine, koji pruža drugačiju uslugu putovanja širom Evrope, sa posebnom pažnjom na udobnost, ekologiju i dostupnost svačijem džepu pa će se iz Beograda prema Zagrebu i Ljubljani putovati po ceni već od 999 RSD. Uključenjem Srbije u FlixBus zelenu mrežu Srbija je dostupna putnicima iz 28 evropskih zemalja koje FlixBus trenutno povezuje.

Povezivanje Beograda i Novog Sada

Prve zelene međunarodne FlixBus linije kreću 25. 7. iz Beograda povezujući ga direktno sa destinacijama u Hrvatskoj i Sloveniji. Sa tri dnevna polaska i jednim noćnim iz Beograda moći će svakodnevno da se putuje prema Zagrebu i Ljubljani za već od 999 RSD. Isto tako, Beograd se sezonski povezuje i sa Dalmacijom, Istrom i Kvarnerom. Između ostalog sa Biogradom, Vodicama, Šibenikom, Trogirom i Splitom, Rijekom, Opatijom, Rovinjem i Pulom.
U pripremi je i direktno povezivanje Beograda i Novog Sada sa Budimpeštom.
Putem velikih čvorišta FlixBusa koja će biti direktno povezana sa Beogradom, poput Zagreba, Ljubljane ili Budimpešte, putnicima Srbije uz interkonekcije biće dostupno više od 2 000 destinacija širom 28 evropskih zemalja.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
AQUA SPRAY PARK, krstarenje Dunavom i poseta ZOO vrtu U…
error: